O pacientă de 55 de ani cu COVID-19 s-a sinucis într-o baie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa.

O pacientă în vârstă de 55 de ani cu COVID-19 s-a sinucis într-o baie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, situată la etajul al patrulea.

”Un eveniment nefericit s-a petrecut în această dimineaţă la Secţia Boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa. O pacientă în vârstă de 55 de ani din Beclean, internată în salonul nr. 30 al secţiei, de la etajul 4 al unităţii, s-a sinucis astă-noapte în grupul sanitar din salon.

Femeia a fost internată în data de 23 noiembrie cu o formă medie de infecţie cu virusul SARS-CoV-2 în Secţia Boli Infecţioase, evoluţia stării sale de sănătate pe parcursul spitalizării fiind uşor ameliorată, în contextul administrării medicaţiei antivirale, antibiotice, antiinflamatoare şi simptomatice, neexistând indicii că pacienta ar avea probleme din sfera psihiatrică”, se menţionează într-un comunicat al unității medicale.

Femeia nu avea simptome grave de COVID-19
Femeia a fost găsită de către infirmiere, în jurul orei 4.00, în stare de inconştienţă, iar medicii care au intervenit nu au reuşit să o resusciteze.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili exact împrejurările în care a survenit decesul femeii.


Citeste si...
Pentru a preveni extinderea focarelor de coronavirus, autoritățile ar putea impune restricții zonale