În timp ce autorităţile se împotmolesc în proceduri… câinii atacă

caine_rau_86136100

O fetiţă în vârstă de 3 ani din satul Bicău se află internată în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Satu Mare după ce a fost muşcată de un câine.

Incidentul a avut loc sâmbătă şi iniţial, fetiţa a fost transportată cu ambulanţa la Unitatea de Primire a Urgenţelor Satu Mare unde a primit îngrijirile de specialitate pentru rănile multiple de la nivelul feţei, ochilor şi scalpului. Ulterior, deoarece nu se ştia dacă patrupedul care a muşcat-o este vaccinat, a fost transferată în Secţia de Boli Infecţioase unde se află şi în prezent sub supraveghere medicală.

Din cele relatate de mama victimei, agresiunea asupra fetiţei s-a produs în timp ce Alina se juca împreună cu surioara de 4 ani în curtea casei, cu câinele familiei. Câinele unor vecini a pătruns în curtea unde se jucau cele două fetiţe şi a atacat-o pe Alina. Mama copiilor, care se afla în casă, a fost alertată de plânsetele celor două fetiţe.

Atacurile câinilor nu se opresc! În acest timp autorităţile române sunt amorţite sau doar caută vinovaţii care trebuie să plătească în cazul morţii lui Ionuţ. România se află sub atacurile maidanezilor şi alţii plantează cadavre de câini de luptă ca să se dea vina pe oricine altceva decât pe cei care răspunde de grija animalelor abandonate.

Mâine poate fi rândul copilului tău, a fratelui tău sau a bunicii tale! (I.G.)

 

Citeste si...  Jurnalistul Cristian Tudor Popescu nervos ii ataca dur pe Ghiță și pe Dragnea