Cântăreaţa britanică Mel B, membră a trupei Spice Girls, a mărturisit că a fost diagnosticată cu sindrom al deficitului de atenţie însoţit de hiperactivitate (ADHD), potrivit thesun.co.uk.

Membra trupei britanică Mel B, membră a trupei Spice Girls în vârstă de 44 de ani, care, anterior, a făcut public faptul că suferă de dislexie – o deficienţă de învăţare care împiedică dezvoltarea capacităţii de a citi -, a spus că suferă şi de dispraxie, respectiv incapacitatea de a executa mişcări coordonate, ca urmare a unor leziuni ale creierului.

Într-un interviu pentru podcast-ul vedetei TV Paul McKenna, cântăreaţa, care s-a întors în Marea Britanie după ce a divorţat de Stephen Belafonte, anul trecut, spune că s-a mutat la ţară şi că acest lucru a ajutat-o foarte mult în gestionarea problemelor medicale pe care le are.

„Anumite exerciţii mă ajută să meditez şi să scap de anxietate (…) Sufăr de anxietate, dar încerc să nu mă stresez foarte mult din această cauză”, a spus Mel B.

ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) sau sindromul deficitului de atenţie însoţit de hiperactivitate se manifestă prin dificultăţi de concentrare şi de îndeplinire a unor sarcini complexe. Bolnavii au dificultăţi în a sta liniştiţi şi prezintă un comportament impulsiv.

Citeste si...
Dragoș Pătraru, cu Starea nației, din 20 august la Prima TV

Mel B, cunoscută şi ca Scary Spice, este una dintre cele cinci membre ale trupei Spice Girls, care s-a reunit recent pentru un turneu de succes în Marea Britanie. La acest turneu nu a participat, însă, creatoarea de modă Victoria Beckham (Posh Spice).

Formaţia Spice Girls, creată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, „Wannabe”, în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări. Albumul de debut, „Spice”, a fost vândut în peste 31 de milioane de copii la nivel mondial. Acesta este, de altfel, cel mai bine vândut album al unui grup muzical feminin din istorie. Trupa s-a destrămat în februarie 2001, iar, în 2007, cântăreţele – Mel B – Scary Spice, Victoria Beckham – Posh Spice, Emma Bunton – Baby Spice, Geri Halliwell – Ginger Spice şi Melanie C (Chisholm) – Sporty Spice – s-au reunit pentru o scurtă perioadă de timp, pentru turneul Return of the Spice Girls, care s-a bucurat de un enorm succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.