Două femei au murit și alte patru persoane au fost rănite, vineri, în localitatea Medgidia, din județul Constanța, după ce o mașină, condusă de un minor, a intrat în mai mulți oameni aflați pe trotuar. O victimă a fost dusă cu elicopterul la Spitalul Județean Constanța.

 

Două femei au murit în urma accidentului produs, vineri, de un tânăr de 16 ani, care a pierdut controlul mașinii și a intrat în mai mulți oameni aflați pe trotuar. Adolescentul a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins în scurt timp de polițiști.

„Un minor în vârstă de 16 ani, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a condus un autoturism pe strada Fundătura Viilor, dinspre strada Viilor şi ajungând la intersecţia cu strada Văii, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns cu autoturismul pe trotuar, unde a accidentat mai multe persoane. După producerea accidentului, minorul a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind identificat în scurt timp de poliţişti”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

Citeste si...  Procurorii italieni l-au vizitat, la spital, pe Mario Iorgulescu și i-au comunicat că este anchetat pentru ucidere din culpă

Ancheta poliţiştilor în acest caz este în derulare.

Știrea inițială:

Șase persoane au fost rănite, vineri, în localitatea Medgidia, din județul Constanța, după ce o mașină, condusă de un minor, a intrat în mai mulți oameni aflați pe trotuar. O victimă a fost dusă cu elicopterul la Spitalul Județean Constanța.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, accidentul s-a produs vineri în localitatea Medgidia. Potrivit primelor informații ale polițiștilor, la volanul mașinii s-ar fi aflat un minor, care ar pierdut controlul direcției și a intrat în mai mulți oameni aflați pe trotuar.

În urma impactului, șase persoane au fost rănite.

„În urma accidentului de la Medgidia au rezultat șase victime, dintre care una a fost transportată la Spitalul Județean Constanța cu elicopterul, două sunt în comă la Spitalul Medgidia și alte trei victime au fost accidentate ușor”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.