O adolescentă din Ohio care și-a îngropat bebelușul în curte, imediat după ce a născut în secret, a fost declarată, joi, nevinovată de crimă.

O adolescentă din Ohio ,în vârstă de 20 de ani risca închisoarea pe viață pentru fapta ei. Procurorii o acuzau de crimă în formă agravată, omor prin imprudență, abuz al unui cadavru și punerea în pericol bebelușul potrivit CNN.

După ce au deliberat timp de trei ore, membrii juriului au declarat-o pe tânără nevinovată. Ea a fost însă acuzată de abuz asupra unui cadavru și riscă acum minim un an de închisoare.

Fata plângea incontrolabil și tremura, atunci când a fost citit verdictul, în sala de judecată. Ea le-a transmis părinților ei că-i iubește, în timp ce era dusă cu cătușele la mâini de polițiști. Mama ei i-a răspuns: „Te iubim și noi .. O să fie bine.”

Tânăra așteaptă acum pedeapsa finală. Pentru fapta sa, în anumite condiții, pedeapsa minimă poate fi de șase luni de detenție, în Ohio.

Skyler și-a îngropat copilul în curte, la scurt timp după naștere
Într-o noapte din mai 2017, Skylar a născut o fetiță, al cărei nume ar fi fost Annabelle. Ea a îngropat apoi bebelușul în curtea din casa părinților ei, unde locuia. La două luni, ea a povestit întâmplarea unui medic ginecolog, care a anunțat poliția.

Citeste si...  Si-a prins iubitul că o înşală verificând activitatea pe Apple watch

Procurorii spun că adolescenta și-a omorât copilul pentru ca acesta să nu intervină în viața ei perfectă. Ei o acuză de asemenea că ar fi ars bebelușul înainte să-l îngroape, existând dovezi că trupul ar fi fost ars.

Skyler spune că a aflat că este însărcinat cu o lună înainte să nască, moment în care aceasta se despărțise de iubitul ei, tatăl copilului. Ea a declarat că a crezut că bebelușul era mort atunci când l-a născut.

„Și-a îngropat fata și a marcat mormântul cu flori. Nu a aruncat cadavrul la gunoi”, spune avocatul fetei.

Procurorii nu au putut dovedi că bebelușul era viu în momentul nașterii, ceea ce a cântărit mult în decizia juriului.