Ioana Vișan a ajuns pe buzele tuturor după ce s-a vehiculat că ar fi avut o relație cu fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi. Ce face acum românca? Duce o viață de lux în îndepărtata Australie.

Presa italiană a scris în 2015 faptul că Silvio Berlusconi le-a platit in total 2,15 milioane de euro celor 20 de tinere, probabil inclusiv unei romance, invitate la petrecerile sale in perioada 2010-2014, citând date obținute de procurorii italieni. Ioan Vișan a devenit celebră după acel scandal, negând însă că ar fi întreținut relații intime cu Berlusconi.

“Am petrecut multe nopti la Palatul Grazioli (resedinta din Roma a lui Berlusconi – n.red.) la finalul petrecerilor organizate, dar nu au avut niciodata relatii sexuale cu Silvio Berlusconi. Am primit bani pentru participarea la petreceri, ni se dadeau in plicuri”, a declarat Ioana V., fotomodel roman in varsta de 27 de ani, la procesul intentat la Bari unor apropiati ai lui Berlusconi – Gianpaolo Tarantini, Sabina Beganovic si alte cinci persoane – acuzati de proxenetism prin exploatarea a 26 de tinere in perioada 2008-2009. Ioana a admis însă ca, pentru participarea la petreceri, primea plicuri cu sume cuprinse intre 2.000 si 5.000 de euro.

Citeste si...
Dependența de social media nu e un moft. Iată cum ne putem feri de ea

Nimeni nu mai știa nimic de ea, până acum, când am aflat că a ales să plece în Australia, acolo unde duce o viață aparent lispită de orice griji. Și nu doar atâta. Tot acolo pare că s-a și îndrăgostit, dacă ne luăm după mesajele transmise pe pagina ei de Facebook.