Aşa arată la 14 ani după ce a părăsit trupa

 Anemona

Cu siguranta o mai tii minte pe Anemona Niculescu! Talentata artista s-a lansat cu trupa A.S.I.A., iar apoi s-a facut remarcata in mai multe filme si seriale romanesti.

Anemona s-a lansat in muzica in anul 1999, odata cu trupa ASIA. Pe atunci, artista era bruneta, insa dupa numai un an a parasit formatia dorind sa isi urmeze cariera de actrita.

Anemona 4

Cu siguranta, multa lume o stie pe Anemona dupa ce a jucat in telenovela romaneasca “Secretul Mariei”. Artista si-a schimbat atunci total look-ul, vopsindu-se blonda. Productia din anul 2005 a avut parte de foarte mare succes la acea vreme, mii de telespectatori fiind captivati seara de seara de Maria si Octavian, cuplul interpretat de Anemona si Ioan Isaiu.

Anemona 5

Fosta componenta a trupei ASIA a mai jucat si in alte productii romanesti, dintre care cele mai cunoscute sunt “Pacala se intoarce” (1 si 2) si “Barbierul din Sevilla”.

Anemona 3

In anul 2009, Anemona s-a mutat in Los Angeles, insa dupa numai un an a revenit in tara, unde s-a angajat la Facultatea “Ovidius” din Constanta. Aici, blondina a fost asistent universitar la un curs de actorie.

Anemona 9

Pe 11 noiembrie 2013, Anemona a devenit mamica, insa nu vrea sa isi expuna public baietelul, cel putin pana cand acesta nu va fi crestinat. Despre tatal micutului, Anemona refuza sa vorbeasca prea mult. “Nu e persoana publica, nici nu vrea sa devina si ii respect dorinta. Pentru o nunta este oricand timp. Nu cred ca un act poate influenta in vreun fel o relatie, nici negativ, nici pozitiv. Un copil trebuie sa creasca, insa, cu ambii parinti ca sa se dezvolte armonios. Nu am vrut sa fac un copil doar pentru mine. Ar fi fost o dovada de egoism. Nu vreau sa il privez de siguranta unei familii. Eu sunt o familista convinsa”, ne-a marturisit artista.

Anemona6

In februarie 2010, Anemona se declara cea mai fericita femeie din lume, alaturi de Valeriu Osoianu. Cei doi s-au casatorit dupa ceva timp, in mare secret, la Londra.

Casnicia Anemonei cu Valeriu nu a durat, insa, mai mult de doua zile. Cei doi au divortat tot in secret, iar atunci cand s-a aflat de „isprava” sa, cantareata a explicat ca nu isi gasise cu adevarat marea dragoste. “Da, este adevarat, nu fusese o alegere buna. M-am grabit, nu-l cunosteam suficient. Am si uitat ca am fost casatorita”, a spus fosta componenta a trupei ASIA, la acea vreme.

Citeste si...
Udrea, AVIZ FAVORABIL pentru începerea urmăririi penale.