E din nou scandal în SRR. Motivele nu sunt nici pe departe unele noi, ba chiar se repetă la fiecare scandal: presiunile politice, conform acuzațiilor făcute de angajații nemulțumiți.

Potrivit unui comunicat al Grupului pentru Libertatea de Expresie în Societatea Română de Radiodifuziune (GPLER), Dana Costea Dumaşcu, jurnalistă a Radio România din anii 90, a fost scoasă de pe post înainte ca aceasta să intre în emisie. Motivele, acuză GPLER, sunt politice. Vestea a afectat-o pe jurnalistă, căreia i s-a făcut rău şi a fost nevoie să fie chemată Salvarea.

Potrivit unui comunicat al Grupului pentru Libertatea de Expresie în Societatea Română de Radiodifuziune (GPLER), Dana Costea Dumaşcu, jurnalistă a Radio România din anii 90 Incidentul a avut loc pe 24 aprilie, potrivit unui comunicat al Grupului pentru Libertatea de Expresie în SRR (GPLER), scrie stareapresei.ro

Citeste si...  Competiţia greilor: Federer i-a depaşit recordul lui Andre Agassi

„Dana Costea Dumascu, o vedetă a Radio Romania este o nouă victimă a cenzurii PSD-iste. Un fapt, fără precedent, s-a întâmplat în seara de 24 aprilie 2019, când Nicu Popescu, redactor-şef, fără concurs, acuzat de cenzură şi ţinut pe delegaţie de conducerea PSD a Radioului, a sunat-o pe Dana Costea Dumaşcu, înainte cu câteva minute de intrarea în emisie. Nicu Popescu a anunţat-o că nu va mai intra pe post. Pretextul invocat a fost o serie de aşa-zise sesizări de la ascultatori şi colegi, pe care, însă, a refuzat să le arate”, mai arată sursa citată.