E din nou scandal în SRR. Motivele nu sunt nici pe departe unele noi, ba chiar se repetă la fiecare scandal: presiunile politice, conform acuzațiilor făcute de angajații nemulțumiți.

Potrivit unui comunicat al Grupului pentru Libertatea de Expresie în Societatea Română de Radiodifuziune (GPLER), Dana Costea Dumaşcu, jurnalistă a Radio România din anii 90, a fost scoasă de pe post înainte ca aceasta să intre în emisie. Motivele, acuză GPLER, sunt politice. Vestea a afectat-o pe jurnalistă, căreia i s-a făcut rău şi a fost nevoie să fie chemată Salvarea.

Potrivit unui comunicat al Grupului pentru Libertatea de Expresie în Societatea Română de Radiodifuziune (GPLER), Dana Costea Dumaşcu, jurnalistă a Radio România din anii 90 Incidentul a avut loc pe 24 aprilie, potrivit unui comunicat al Grupului pentru Libertatea de Expresie în SRR (GPLER), scrie stareapresei.ro

Citeste si...  Din ce bani trăiau Elena Udrea și Alina Bica în Costa Rica

„Dana Costea Dumascu, o vedetă a Radio Romania este o nouă victimă a cenzurii PSD-iste. Un fapt, fără precedent, s-a întâmplat în seara de 24 aprilie 2019, când Nicu Popescu, redactor-şef, fără concurs, acuzat de cenzură şi ţinut pe delegaţie de conducerea PSD a Radioului, a sunat-o pe Dana Costea Dumaşcu, înainte cu câteva minute de intrarea în emisie. Nicu Popescu a anunţat-o că nu va mai intra pe post. Pretextul invocat a fost o serie de aşa-zise sesizări de la ascultatori şi colegi, pe care, însă, a refuzat să le arate”, mai arată sursa citată.