O fostă miss membră liberală din Cluj,  proprietara unei firme de hostess, se laudă că a fost numită administratora unui spital.

Claudia Ardelean se laudă pe Instagram că a fost numită în Consiliul de Administrație la Spitalul de Pneumoftiziologie Cluj, scriu Clujust şi Știri de Cluj, potrivit cărora tânăra a fost iubita fostului președinte al Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan.

”It’s officially! Azi, 08.02.2021 am semnat contractul de mandat în baza căruia îmi voi exercita funcția publică de reprezentant al Consiliului Județean Cluj în Consiliul de Administrație al unui spital public din Municipiul Cluj-Napoca! Mulțumesc pentru încredere și susținere Partidului Național Liberal Cluj!”, a scris pe Instagram Claudia Ardelean.

O fostă miss, frumoasa liberală a absolvit Facultatea de Drept și Facultatea de Studii Europene din cadrul Universității Babeș-Bolyaiși și este membră PNL din 2014.

Claudia Ardelean este proprietara unei firme de hostess și a candidat în 2020 la Consiliul Județean Cluj din partea PNL.

Citeste si...
Preşedintele Tinerelui PNL sfidează milioane de români: 'Îmi doresc din suflet să nu se atingă pragul de validare a acestui referendum