Belgianca Kim Clijsters, fostă campioană mondial, revine în circuitul tenisul profesionist mai repede decât se preconiza.

Astfel, Clijsters fostă campioană va bifa primul turneu la mijlocul acestei luni. Va participa pe tabloul principal la WTA Dubai. Turneul se desfășoară în perioada 17-22 februarie. La același turneu și-a anunțat prezența și Simona Halep, care va fi cap de serie numărul 1, dar vor mai fi prezente și alte sportive de top din clasamentul feminin.

De-a lungul carierei Kim Clijsters a revenit de două ori în tenisul profesionist până acum. Belgianca s-a retras prima dată în 2007 după ce a decis să își întemeieze o familie, dar a s-a întors în 2009, perioadă în care a câștigat trei turnee de Mare Șlem, de două ori US Open și o dată Australian Open. S-a retras din nou în 2012, iar după o pauză de opt ani e gata să se dueleze cu tinerele jucătoare din tenis.

Citeste si...
Decizie salvatoare a CCR pentru aleşii incompatibili. Legea care-i scapă de toate problemele cu ANI este constituţională. Toate interdicţiile, ridicate

Pe parcursul carierei, Kim Clijsters a câștigat 41 de turnee și a fost 20 de săptămâni numărul 1 mondial. Va beneficia în acest sezon de un număr nelimitat de wild card-uri, toate acestea deoarece a fost lider mondial. Ca să fie înregistrată în clasament, Kim va trebui să joace trei turnee și să câștige cel puțin 10 puncte WTA.

Kim Clijsters împlinește anul acesta 37 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.