Când bărbatul de 39 de ani din localitatea Dragomireşti a fost transportat marţi, 8 martie, la spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui cu o plagă tăiată în zona genitală, el a spus că rana i-a fost făcută de soție, furioasă că nu i-a dat flori de 8 martie.

”Bărbatul prezenta plăgi tăiate în zona scrotală, prin heteroagresiune. După acordarea primelor îngrijiri a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui”, a precizat Auror Popa, managerul Serviciului de Ambulanţă Vaslui.

Evident, povestea femeii este un pic diferită. Aceasta a acuzat, ca regulă, rele tratamente și violență domestică, la care este supusă frecvent de bărbat, pe fondul băuturilor alcoolice pe care le poate primi și drept plată pentru munca prestată, nu numai să și le cumpere singur. „Când o ia pe ulei, se schimbă foaia. Azi era băut, de aseară. A fost la cineva la treabă şi i-a vin. Toată noaptea m-a pus să fac focul că îi este frig la picioare, am pus tot ca să fie bine. Dimineaţă când s-a luminat am tras draperiile şi i-am zis să iasă şi el afară să facă treabă. Să se ducă la vie să o cureţe măcar. Iar el a început că mă înjure că îl comand eu pe el ce să facă. Şi eu atunci i-am spus ia să văd eu ce bărbat eşti tu şi atunci l-am apucat, el s-a tras şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Nu mi-a dat o floare în viaţa lui. Mi-a arătat doar toporaşi şi viorele în pădure. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. De dus mă duc la el, îl caut la spital, dar sigur mă înjură şi mă alungă de acasă”, a spus femeia ziariștilor.

Citeste si...
Cinci bărbați din Vaslui s-au luat la bătaie, după ce s-au dus cu...căruța la bodegă