O femeie din Reșița în stare de ebrietate șia luat la băte rudele aceștea au sunat la 112, dar agresoarea nu s-a liniștit nici la sosirea jandarmilor. În final, a fost încătușată și transportată la spital.

Incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă. Femeia beată și-a agresat fizic și verbal rudele, iar acestea au cerut ajutorul autorităților.

O femeie beată și-a bătut toată familia
”Grupa de intervenție s-a deplasat la adresa indicată și a constatat că, o femeie în vârstă de 35 de ani, și-a agresat fizic membrii familiei, lovindu-i în repetate rânduri cu pumnii și picioarele. În prezența jandarmilor cărășeni, aceasta, împreună cu o soră de-a sa, a continuat să manifeste un comportament violent, atât fizic, cât și verbal, fapt pt care s-a impus măsura încătușării.

La fața locului a fost solicitat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Caraș-Severin, cele două persoane au fost transportate la spital, iar în urma evaluării de către un medic specialist, s-a luat măsura internării uneia dintre persoane, la secția de psihiatrie”, au anunțat jandarmii.

Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

Citeste si...
CTP susţine că Meleșcanu şi Carmen Dan ar fi buni de puşcărie