O femeie de 44 de ani din Iaşi a fost la un pas să arunce un bloc în aer în timp ce a încercat să se sinucidă. Femeia s-a încuiat în apartament, a dat drumul la gaz, şi-a tăiat venele, a băut diluant şi a dat foc unui covor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit ISU Iaşi, incidentul a avut loc luni după-amiază în localitatea ieşeană Dancu.

O Femeie de 44 de ani care locuia la etajul trei al imobilului a blocat uşa apartamentului, a dat drumul la gaz, a băut diluant, a dat foc la un covor şi şi-a tăiat venele.Locatarii unui bloc au sunat la 112 şi au anunţat că o vecină vrea să se sinucidă şi că pe casa scării miroase a gaz.

„Am fost solicitaţi în localitatea Dancu pentru o tentativă de suicid. La locul intervenţiei au fost trimise o autoscară, un echipaj de prim ajutor şi unul de stingere, pentru că vecinii au anunţat şi miros de gaz pe casa scării. Echipajele au întrerupt alimentarea cu gaz de pe casa scării şi au procedat la intrarea în locuinţă, unde au găsit o femeie de 44 de ani care prezenta plăgi la nivelul mâinilor. Femeia dăduse foc unui covor”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Silvia Bolohan, purtător de cuvânt al ISU Iaşi.

Citeste si...  Lucruri la fel de intime precum sexul. Știai?

Femeia a primit îngrijiri medicale de la echipajul de prim ajutor, iar ulterior transportată în stare de conştienţă la Spitalul Sfântul Spiridon, unde a fost internată la Toxicologie.

„Pacienta prezenta plăgi tăiate, la ambele braţe, intoxicaţie cu fum şi ingestie voluntară de diluant. Era în stare depresivă, stabilă hemodinamic şi respirator. A fost internată în clinica medicală, la Toxicologie”, a declarat Diana Cimpoeşu, medic şef UPU Iaşi.

Potrivit acesteia, femeia va fi supusă ş unui consult psihiatric.