O femeie din Iaşi e solicitat instanţei o despăgubire de 23.500 de lei de la compania care administrează hipermarketul Kaufland, deoarece s-a ales cu o fractură la mână după ce a alunecat pe o pată de ulei în incinta magazinului.

Despăgubire pentru o femeie care a alunecat într-un hipermarket. După incident, reprezentanţii firmei care administrează hipermarketul i-au oferit femeii 10.000 de lei. Aceasta a preferat, însă, să se adreseze instanţei, în speranţa că va obţine o sumă mai mare, informează ziaruldeiasi.ro. Astfel, femeia a solicitat despăgubiri de 23.500 lei pentru incidentul care a avut loc în septembrie 2019

O femeie din Iaşi se afla la cumpărături în supermarketul Kaufland din Podul de Piatră, la raionul de legume-fructe. Aceasta a declarat că acolo se afla pe podea o pată de ulei nesemnalizată. Femeia a alunecat şi a căzut, căderea provocându-i o fractură la nivelul pumnului. Aceasta susţine că a avut nevoie de două luni de recuperare. În prima fază, aceasta a solicitat supermarketului o despăgubire, însă a fost refuzată. În consecinţă, ieşeanca s-a adresat justiţiei cerând 23.500 lei, care reprezintă daune materiale în valoare de 3.500 lei şi daune morale de 20.000 de lei. Kaufland îi oferise doar 10.000 de lei.

Despăgubire uriaşă pentru o femeie care a alunecat într-un hipermarket

Reprezentanţii companiei care administrează Kaufland au declarat la proces că nu există martori ai respectivului incident şi că, mai mult, nimeni nu a mai reclamat prezenţa acelei zone alunecoase pe podea.

Magistraţii au stabilit faptul că femeia se aflase la cumpărături, în hipermarketul respectiv, în ziua şi la ora indicate şi că, la scurt timp, aceasta s-a reîntors cu mâna bandajată. În plus, chiar martorul adus de Kaufland a confirmat faptul că nu este exclusă prezenţa unei pete de ulei în acea zonă ţinând cont de faptul că raionul de legume-fructe se află în imediata apropiere a raionului de ulei.

Instanţa a decis că hipermarketul se face vinovat de neglijenţă şi a stabilit că suma de 15.000 de lei este rezonabilă pentru prejudiciul creat. Sentinţa a fost atacată de reprezentanţii Kaufland.


Citeste si...
Elena Udrea s-a "tatuat"