Femeie de 41 ani din Suceava, atacată cu cuțitulul a fost agresată sexual chiar de către prietenul în vârstă de 27 de ani al soţului său, după ce bărbaţii au băut împreună alcool într-o crâşmă din satul Baineţ.

O familie din Suceava, atacată, iar soția, violată sub amenințarea cuțitului bărbatul de 41 de ani şi-a invitat prietenul de pahar la locuinţa sa pentru a continua să consume băuturi alcoolice. La un moment dat, tânărul şi-a amintit că are de recuperat o datorie de la un vecin. Prietenul său s-a oferit să-l ajute şi a plecat de acasă. În acel moment, tânărul i-a agresat sexual soţia.

Citeste si...  Soarta lui Klaus Iohannis va fi decisă de Curtea Supremă. CCR: Legea incompatibilităţii este constituţională

Bărbatul a încercat să o violeze sub ameninţarea unui cuţit. Femeia a strigat după ajutor şi a fost auzită de către soţ. Bărbatul a venit acasă şi a încercat să o salveze, însă a fost înjunghiat în gât de către prietenul său. Agresorul a fugit din casă, însă a fost prins de poliţişti. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi ulterior arestat pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor. În plus, este anchetat şi pentru furt, pentru că atunci când a părăsit casa a sustras un telefon.