O familie cu un copil, din localitatea Poiana Vadului, județul Alba, care s-a răsturnat cu o mașină într-o prăpastie din Munții Apuseni, a fost salvată de jandarmi după ce bărbatul a reușit să urce până la marginea drumului și să ceară ajutor, potrivit Mediafax.

Un echipaj de jandarmi montani din Alba, care se mergea din Alba Iulia spre Arieșeni, a fost oprit, miercuri, de către un bărbat care cerea ajutor, pe marginea drumului și care le-a spus că a derapat într-o curbă periculoasă și s-a răsturnat cu o mașină într-o prăpastie.

Bărbatul a mai spus că este din Poiana Vadului și mergea împreună cu soția și fetița lor, dinspre Zlatna, spre Abrud.

Citeste si...  Patru femei, victimele unui accident rutier teribil, in Capitala

El a mai explicat că după răsturnarea mașinii, nici el, nici soția lui nu și-au mai putut găsi telefoanele mobile, pentru a cere ajutor.

Jandarmii au coborât la locul unde s-a prăbușit mașina, o zonă foarte greu accesibilă, unde au găsit celelalte două victime.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Alba, Adela Toma, soția bărbatului era rănită la o mână și acuza dureri de cap și de spate.

Jandarmii au apelat serviciul unic de urgență 112, iar familia a fost preluată și transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale.