Excortă de lux Samantha X a făcut mai multe dezvăluiri pentru publicaţia DMarge despre cum ar trebui să procedezi pentru a profita la maximum de o aventură de-o noapte.

Samantha îi sfătuieşte pe cei care vor să încerce o astfel de o aventură să implice totuşi şi sentimentele pe care le simt faţă de partener, chiar dacă probabil îi cunosc de puţin timp, ţinând cont că e vorba de o aventură de-o noapte cu o excortă de lux.

Potrivit acesteia, o astfel de combinaţie între evidenta atracţie fizică şi sentimente poate duce la o aventură mai bună şi mai intensă chiar şi decât relaţiile clasice.

În plus, aceasta recomandă să nu oferi prea multe detalii despre viaţa personală, însă nu ar strica să te exprimi cât mai liber şi sincer.
„Exprimă-te liber. Nu-ţi mai face griji despre ce gândeşte lumea”, recomandă ea.

Citeste si...  ALDE Sibiu dă în judecată Compania Facebook. Vezi pe ce motiv

De asemenea, aceasta menţionează faptul că uneori este mai uşor să vorbeşti cu străinii despre anumite probleme, întrucât ei nu au anumite preconcepţii despre tine, însă, în acelaşi timp, nu-ţi crea aşteptările nepotrivite sperând că persoana căreia te destăinui va veni cu vreo soluţie salvatoare.
„Întotdeauna îi întreb pe parteneri înainte ce le place şi ce nu – nimeni nu poate citi minţile altcuiva şi cu toţii ştim că în timpul sexului vrem să vedem că cealaltă persoană se simte foarte bine”, a povestit aceasta.

„Fii deschis şi sincer. Dacă eşti cu cineva faţă de care îţi e ruşine să întrebi ceva, atunci adevărata întrebare este: ce cauţi cu persoana respectivă în pat?”, a accentuat Samantha X, punând accentul pe o comunicare cât mai deschisă şi sinceră.