Comentatoarea meciului Halep – Bouzkova de la Bell Fibe TV a făcut o serie de comentarii care s-au vrut amuzante, la adresa românilor din tribună. Din păcate pentru ea, a eşuat lamentabil în tentativa de a avea umor, remarcile fiind în unele momente lamentabile.

Simona Halep a abandonat în sferturile de finală de la Rogers Cup, spre dezamăgirea numeroşilor români din tribună. Din păcate, cei care nu au avut şansa să o vadă pe marea noastră campioană pe viu au trebuit să suporte un comentariu jignitor din partea comentatoarei de la Bell Fibe TV (serviciu de televiziune bazat pe IP oferit de Bell Canada în provinciile Ontario și Quebec).

Citeste si...  Simona Halep, alături de Gareth Bale

„Nu ştiu cine este comentatoarea de la SN1(1409), pe Bell Fibe TV. Ar trebui să ştie că există o comunitate mare de români în Toronto. Sunt intrigată că nu realizează că răneşte sentimentele oamenilor cu nişte comentarii nefondate”, a scris o telespectatoare pe twitter.

Întrebată de alţi fani ce s-a întâmplat exact, aceasta a venit cu o completare.

„Au fost câteva imagini cu o familie drăguţă de români. Mama, tatăl, fiica şi fiul purtau tricouri galbene care formau numele Simonei. ‘Poartă aceste tricouri zilnic, sper că le şi spală’!”, a fost completarea.