O femeie în vârstă de30 de ani a povestit pentru The Sun că trăieşte un moment umilitor în viaţa ei. A devenit amanta şefului său şi după trei luni şoferul i-a dat o veste dezamăgitoare

A devenit amanta şefului său şi după trei luni şoferul sefului i-a dat o veste dezamăgitoare seful meu mai area încă doua amante si este insurat de trei luni,femeia povesteste am trait o poveste frumoasa de dragoste până când şoferul sefului ia spus că mai are încă două amante.

Am 30 de ani şi sunt singură după o despărţire dureroasă. Lucrez în vânzări şi m-am angajat recent într-o nouă firmă.

Şarmantul şi carismaticul meu şef are 48 de ani. Când m-am prezentatat mi-a zis: Nu te impacienta. Ştiu exact cine eşti.

M-a invitat la cină şi m-am simţit formidabil. M-am întrebat de ce m-a scos tocmai pe mine în oraş, el având 80 de angajaţi.

Am început să stau peste program la serviciu, doar pentru a mai petrece timp cu el. Într-o seară m-a invitat din nou la cină.

Citeste si...  Guvernul Orban pune conducere nouă la Transelectrica

Mă gândeam că e o întâlnire în scop profesional, dar am vorbit despre lucruri personale.

Mi-a povesttit că este nefericit pentru că viaţa cu soţia lui este din ce în ce mai proastă.

Mi-a spus că nu mai are o relaţie sexuală cu ea de ani buni. L-am întrebat dacă are o amantă şi mi-a răspuns că nu.

Am mai ieşit de atunci. Într-o seară m-a condus la apartamentul meu şi m-a sărutat. Nu l-am refuzat.

Am devenit amanta lui. Într-o zi îl aşteptam împreună cu şoferul său. Atunci, şoferul mi-a zis că şeful nu îşi face niciodat relaţiile publice şi că mai are încă două amante, pe lângă mine.

Timp de trei luni eu am fost una dintre cele trei femei cu care îşi înşela soţia.

Sunt devastată. Mă simt umilită. Nu am vrut să-i distrug căsnicia, dar chiar credeam că simte ceva pentru mine.”, a  pentru The Sun.povestit femeia

loading...