Pe numărul de urgenţă 112, poliţiştii teleormăneni au fost alertaţi de mama unei tinere de 15 ani din Alexandria că aceasta este obligată să se prostitueze.

Femeia şi fiica ei au ajuns la poliţia din Alexandria, fiind audiate în prezenţa unei echipe de psihologi de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Teleorman. Din audieri a reieşit că adolescenta a fost obligată de însuşi prietenul ei, un tânăr de aceeaşi vârstă cu ea, să întreţină relaţii sexuale contra-cost cu alţii.

Comisarul Iulian Orbeşteanu din cadrul Inspectoratului de Poliţie Teleorman a declarat, pentru MEDIAFAX, că este vorba despre un caz inedit, întrucât tânărul acuzat este un adolescent de 15 ani.

Citeste si...  Sexul anal este periculos? Sfaturi ca totul să decurgă perfect

„Sesizarea s-a făcut pe 112. Persoana care a făcut sesizarea, împreună cu fiica ei, a fost adusă la sediul poliţiei. S-a întocmit dosar penal pentru proxenetism, pentru faptă, nu pentru persoană. Poliţiştii desfăşoară activităţi de identificare a persoanelor în cauză. Fata are 15 ani, i s-au luat declaraţii în prezenţa psihologului, pentru că e minoră, dar şi mamei, care a făcut sesizarea. Ea spune că a întreţinut relaţii sexuale contra-cost, fiind determinată de prietenul ei, care are aceeaşi vârstă cu ea“, a declarat Orbeşteanu.

Investigaţiile continuă sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.