Actrita americana a jucat in peste 50 de filme, se bucura de admiratia a milioane de barbati, mai putin de cea a sotului, care s-a dovedit ca o insela cu un alt barbat.

1700181

Moartea actritei Natalie Wood a fost invaluita in mister 33 de ani! Iata ca, recent, a iesit la lumina ca ea a murit dupa ce l-a prins pe sotul sau, Robert Wagner, in pat cu actorul Christopher Walken.

Bomba! Robin Butillo, un expert in decoratiuni interioare din Pennsylvania, a dezvaluit publicatiei “National Enquirer” ca actorul Christopher Walken (71 de ani) a marturisit ca s-a cuplat cu actorul Robert Wagner, astazi in varsta de 84 de ani, chiar inainte ca Natalie Wood sa moara. Actrita i-a prins in pat in timp ce se aflau toti trei pe iaht inaintea tragediei care s-a petrecut la 29 noiembrie 1981. Oficial, Natalie a murit in acea noapte, la numai 43 de ani, cazand de pe iaht in largul insulei Santa Catalina. A fost gasita moarta la 2 kilometri de vas in camasa de noapte si sosete. S-a declarat ca inecul a fost accidental, desi pe trupul actritei s-au descoperit numeroase contuzii.

1700191
In noiembrie 2011, capitanul vasului, Dennis Davern, a dezvaluit ca intre Wood si Wagner a existat o disputa inainte ca ea sa cada in apa. De asemenea, acesta a spus ca sotul a facut presiuni asupra lui sa nu o caute imediat. Ancheta s-a redeschis, dar in 2013 a fost din nou inchisa, cazul fiind calificat drept “inecare cu factori necunoscuti”.

Recenta marturie a lui Butillo face ca ancheta sa fie repusa pe tapet. Martorul spune ca era coleg de camera cu un prieten apropiat al lui Walken, caruia acesta i-a facut marturisirile cutremuratoare la telefon. “Nu am spus niciodata nimic despre moartea lui Natalie Wood, dar simt ca nu mai pot sa tac. Ma framanta ingrozitor de ani de zile”, a spus decoratorul.“Daca nu si-ar fi prins sotul in pat cu amantul, probabil celebra actrita nu ar fi murit”, scrie “National Enquirer”.

Citeste si...  BOMBA care o va DISTRUGE pe Elena Udrea.