Petrecerea a început cu tortul şi un foc de artificii

nunta_bianca_dragusanu_tort_282a355433

 Din dorinţa de a fi altfel în toate, Bianca şi Victor au făcut în aşa fel încât şi nunta lor să fie diferită. Petrecerea a început cu tortul şi artificiile.

Astfel, Bianca Drăguşanu a făcut un gest la care nu se aştepta nimeni la propria-i nuntă. Mireasa şi-a anunţat invitaţii că vor avea parte de o mare surpriză. Şi a fost mare, pentru că cei prezenţi au aflat că sunt poftiţi afară, unde nu erau mai mult de 8 grade şi ploua, pentru a vedea focul de artificii, care a durat 15 minute.

nunta_bianca_dragusanu_tort_282a355433-1

Renunţând la orice tradiţie, roşcata a adus tortul la începutul nunţii şi s-a bucurat din plin, alături de naşi, de tăierea acestuia, cu toate că vremea nu era deloc potrivită pentru asemenea manifestări.

De altfel, încă la biserică, unde în loc să aibă domnişoară de onoare şi rspectiv cavaler, Bianca Drăguşanu a preferat ca lumânările să-i fie ţinute de cea pe care o dorea naşă, Nicoleta Luciu şi de soţul ei, de religie catolică.

Şi la intrarea în biserică, Bianca Drăguşanu a încălcat obiceiurile stabilite la nunţile obişnuite. În loc să intre în lăcaşul de cult la braţul naşului, ea a preferat să fie condusă la altar de către tatăl ei, inspirată fiind, probabil, de filmele romantice de al Hollywood. (I.G.)

 

 

Citeste si...
Incendiar! Cât de lasciv poate fi dansul la bară!