Dupa o zi grea la birou, nu ai intotdeauna chef de „jocuri intre cearsafuri”. Iar el, oricat te-ar intelege, tot se simte ofensat… Vezi mai jos cum il refuzi fara sa-l jignesti.poza 10

Pasul 1 – Nu incinge atmosfera

Daca nu esti pregatita sa faci sex cu el, incearca sa nu creezi o atmosfera care ar putea avea vreo legatura cu romantismul. Nu il astepta îmbracata in haine sexy, nu ii pregati o cina cu lumanari si nu il servi cu nici un fel de bautura alcoolica. Doar stii cum reactioneaza barbatii in astfel de situatii!

Pasul 2 – Respectul – „un detaliu” important

Spune-i ca doresti sa purtati o discutie. Despre? Viata de cuplu. Respectul este unul dintre criteriile de baza intr-o relatie. Daca nu iti respecta dorinta de a NU face dragoste exact in momentul in care el o cere, inseamna ca viata voastra sexuala este mai importanta decat celelalte aspecte ale relatiei voastre. Si nu trebuie sa fie asa.

Pasul 3 – El n-are nici o vina

Nu uita sa il complimentezi pentru aptitudinile sale sexuale. Partenerul tau trebuie sa inteleaga intocmai ceea ce se intampla: nu spui NU pentru ca nu te simti bine cu el in intimitate, ci din motive personale.

Citeste si...  Bărbaţii nu observă asta în timp ce faceţi sex!

CE-I PREA MULT –  STRICA

Sexul este o activitate placuta. Daca adaugi sare si piper, el poate deveni „hobby-ul” vostru. Insa nimic nu trebuie facut in exces. Vorbeste-i despre frumusetea si arta sexualitatii si roaga-l sa nu tranforme in rutina acest aspect al vietii de cuplu. Si „partidele rapide” au farmecul lor, dar ele rasar din atractia spontana si reciproca… iar in seara aceasta nu
este cazul.

SPUNE-I ADEVARUL

Daca minti, spunand ca ai un disconfort in zona intima sau ca te doare stomacul, o sa iti mearga o data. A doua oara nu mai poti invoca aceeasi „scuza”, dar situatia va continua sa existe. Poti obtine doar o amanare, si nu asta iti doresti. Trebuie sa il faci sa inteleaga ce simti. Doar astfel il poti ajuta sa te cunoasca mai bine.