Novak Djokovic (33 de ani) este din nou în centrul atenției. După scandalul de la Adria Tour, care a dus la un veritabil focar de coronavirus, și călătoria controversată în Valea Piramidelor, sârbul a fost surprins ”fentând” legile din regiunea Andaluzia, Spania.

În timpul unei plimbări în localitatea Marbella, o destinație populară de vacanță, tenismenul Novak Djokovic a fost surprins fără mască, în ciuda regulilor stricte din regiune. De asemenea, nici regulile de distanțare socială nu au părut să fie pe placul lui Nole.

Potrivit reglementărilor existente în aceste zile în Andaluzia, masca este obligatorie chiar și în aer liber, chiar dacă temperaturile sunt extrem de ridicate.

Djokovic a fost fotografiat după un antrenament, cu geanta pe umăr și prosopul în mână. Mai târziu, sârbul a fost văzut cu prosopul în jurul taliei, în timp ce părea că se pregătește să înoate.

Potrivit legislației spaniole, amenzile pentru cei care nu se supun regulilor ajung la 100 de euro. ”Cred că Nole îi urăște pe spanioli, nu doar pe Rafa (n.r. – Rafael Nadal). Cum să umbli fără mască?”, a scris un iberic pe Twitter.

”Dacă iei virusul din nou, domnule Nole, măcar să nu tragi pe cineva după tine”, a comentat un alt internaut.

Novak Djokovic, călătorie controversată în Valea Piramidelor
În urmă cu o săptămână, Nole Dkokovic a fost protagonistul unor momente oculte. Tenismenul a fost alături de familie în Valea Piramidelor din Visoko, Bosnia.
Novak Djokovic, surprins fară mască, la Marbella, la doar o luna după ce a generat un focar de COVID

Citeste si...
Iată ce simptome are COVID-19 și cum ne putem feri de el

Acolo s-a întâlnit cu controversatul Semir Osmanagic, care susţine că, la Visoko, popoarele antice au construit piramide asemănătoare celor din Egipt. De asemenea, el afirmă că ionii negativi ar fi cel mai mare dușman al noului coronavirus, iar concentrația acestora este deosebit de mare în „piramidele din Visoko”.

Dealurile dimprejurul oraşului sunt considerate de Osmanagic cele mai mari piramide create de oameni pe Pământ. Teorie, altfel, neîmpărtăşită de alţi oameni de ştiinţă. Aceştia din urmă consideră că formaţiunile invocate de Osmanagic drept piramide sunt naturale, pur şi simplu.

Într-o imagine transmisă de agenţiile de ştiri, Osmanagic îi oferă celebrului jucător un aşa numit „contor de ioni”, o rocă, şi îi spune „uite, avem o concentraţie foarte mică de numai 210 ioni negativi aici”.

Conform celor de la 7sur7, acţiunea de acum a lui Djokovic seamănă cu cea în care a preluat şi expus teoria conform căreia apa poluată poate fi transformată într-una pură cu ajutorul rugăciunilor: „Oamenii de ştiinţă au demonstrat prin experimente că moleculele din apă reacţionează la emoţiile noastre, la ceea ce spunem”.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.