Nouă ani de la moartea Regelui Muzicii Pop. În ultimele sale zile de viaţă, Michael Jackson se temea că va fi ASASINAT şi a cerut să poarte vestă antiglonţ.

Michael Jackson, care a murit în data de 25 iunie 2009, devenise foarte paranoic şi credea că oamenii vor să-l asasineze, în ultimele sale zile de viaţă. Secretul lui Michael a fost dezvăluit de o fostă gardă de corp a megastarului.

În ultimele zile de viaţă, Michael Jackson devenise „haotic” şi a vorbit cu prietenii despre îngrijorările sale, scrie dailystar.co.uk.

Paranoia s-a instalat în mintea Regelui Pop, care a sugerat că ar trebui să poarte o VESTĂ ANTIGLONŢ în timpul concertelor, de teama asasinilor.

Povestea a dus la SUPRADOZA administrată de doctorul său, care a făcut doi ani de închisoare pentru omor din imprudenţă, spune Matt Fiddes.

Fostul bodyguard al lui Michael şi bun prieten a vorbit despre ultimele zile ale megastarului, odată cu aniversarea celor nouă ani de la moartea acestuia.

Mai mult, chiar dacă ar fi supravieţuit, Fiddes consideră că Michael nu ar fi „apucat” 60 de ani (Michael Jackson s-a născut la 29 august 1958).

La momentul morţii sale, Michael avea o datorie de 450 milioane de dolari şi se temea pentru viitorul familiei sale. Pe de altă parte, paranoia îi juca feste. „Se temea că va fi asasinat pe scenă şi a făcut cererea absurdă de a purta vestă antiglonţ pe scenă. I-am spus că publicul îl iubeşte, că n-o să aibă asemenea probleme, că o să-i asigur securitatea şi o să am grijă de el”.

Fiddes îşi aduce aminte că starul pop era „extrem de slab” şi „i se simţeau oasele”, când îl îmbrăţişa. Bărbatul îşi aduce aminte că Jackson şi-a pierdut încrederea în oameni după procesele costisitoare privind acuzaţiile de corupere sexuală a unor minori, chiar dacă starul a fost achitat de fiecare dată.

Regele Pop se plângea că este agresat pe stradă, atunci când trece pe lângă „trecătorii agresivi”. Michael a fost găsit mort după o supradoză cu medicamente, în data de 25 iunie 2009.

Conrad Murray, medicul său personal, l-a descoperit şi a încercat să-i administreze primul ajutor, dar nu a reuşit să-l readucă la viaţă pe starul pop. Murray a stat doi ani la închisoare pentru omor din imprudenţă, deşi a negat întotdeauna că ar fi avut un rol în moartea lui Michael şi încearcă să-şi „spele” imaginea.

Moartea lui Jackson a survenit cu o lună înainte ca starul să înceară un turneu, preconizat pentru intervalul iulie 2009 – martie 2010. Fiddes şi-a amintit că Michael a fost „un om minunat” şi o parte din public „l-a înţeles greşit” pe Regele Muzicii Pop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.