Scrierile lui Nostradamus au lucruri în comun cu prezicerile lui Baba Vanga, o altă prezicătoare de succes, care, oarbă fiind, a vorbit în detaliu despre evenimente ce vor avea loc în viitor.

„Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus. În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui.

El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit. Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui”, a declarat Baba Vanga.

Citeste si...  Cele 10 profeţii şocante ale lui Nostradamus despre 2015

Nostradamus consideră că cel de-al Treilea Război Mondial a izbucnit în 2015 şi va dura până în 2023. Cauza: fanatismul religios.

Nostradamus are profeţii groaznice până în 2023, când o treime din populaţia globului va muri.

În privinţa ţării noastre, prezicătorul Nostradamus a spus că se va număra printre popoarele ce vor dobândi bogăţia supremă până în 2028