media (1)

Europarlamentul PNL Norica Nicolai a declarat sambata, pentru Ziare.com, ca nu vede utilitatea Congresului, avand in vedere ca in cursa pentru prezidentiale se inscrie si Crin Antonescu.

Cat despre plecarea sa din PNL, aceasta ne-a declarat ca nu o va face, desi „Crin Antonescu si-ar dori acest lucru”.

„Sunt membra a Partidului National Liberal si voi ramane membra a acestui partid. Nu plec din partid, desi domnul Antonescu si-ar dori acest lucru”, a declarat europarlamentarul pentru Ziare.com.

Aceasta a reitrat ca „divortezi” de familia care te-a sustinut, facand referire la ALDE.

In ceea ce priveste anuntul lui Crin Antonescu de a candida la prezidentiale, aceasta a acuzat ca Congresul este inutil.

„Eu l-as intreba pe domnul Antonescu: de ce a mai facut Congres, daca tot el vrea sa candideze la prezidentiale? Imi pare tare rau de el, dar e ca Basescu, demisioneaza in cinci minute si revine”, a mai declarat europarlamentarul PNL pentru corespondentul Ziare.com de la Palatul Parlamentului.

Klaus Iohannis este noul presedinte al PNL, el priminid votul a 1334 de delegati la congresul liberalilor, in timp ce contracandidatul sau, Ioan Ghise, a fost votat de mai putin de 150 de delegati.

Crin Antonescu si Klaus Iohannis au fost nominalizati pentru a candida la prezidentiale, decizia finala urmand a fi luata in cadrul Delegatiei Parmanente a partidului. De asemenea, noul presedinte al PNL a anuntat ca partidul care va rezulta din fuziunea liberalilor cu PDL se va numi PNL.

Citeste si...  SURSE DIN PNL: NOI nume de CONSILIERI pe lista lui Klaus IOHANNIS