Peste 200.000 de oameni au scandat din toți plămânii împotriva ordonanței 13, a Guvernului Grindeanu și a lui Liviu Dragnea. După 6 zile de scandări au avut o primă victorie și anume abrogarea OUG 13/2017.

Bun, e o victorie și toată lumea se aștepta ca tinerii frumoși și liberi să înceteze protestele, dar ei merg mai departe mânați în luptă nu de forțe oculte așa cum se mai speculează ci de șefii lor, de la multinaționale și nu numai, care le-au pus aproape toate mijloacele de protest la dispoziție. S-a tot spus că este un miting spontan, dar se pare că lucrurile nu stau chiar așa.

Brusc, mai mulți patroni au acordat cu titlu de gratuitate mii de cafele sau ceaiuri. Apoi au apărut alții care s-au oferit să facă bannere. Cu toții știm cât de greu merg afacerile în țara asta sau mai bine spus se târăsc. Asta dacă nu ai contracte cu statul…
Apoi, la protest, majoritatea pancartelor arată cam la fel. Băi dar ce chestie spontană și câtă telepatie. Oamenii si-au creat aceleași pancarte. Clar nu-i lucru curat.

Citeste si...  Franţa este din nou în alertă. Se caută un terorist care punea la cale un atentat de proporţii

Atat de spontan este mitingul încât s-a organizat chiar protestul copiilor. Îți dai seama! Au stat micuții și s-au gândit că cei d ela Guvern sunt de vină că lăpticul s-a răcit sau că pampersul s-a umplut. Clar, ăștia-s de vină!

Atât de spontan este mitingul încât proiecțiile de pe clădiri se fac dintr-o ambulanță. Și nu vă gândiți că aceste proiecții se fac cu lasere din piață ci cu aparate speciale puse la dispoziție de ”cineva” acre are interes să pice Guvernul și să nu se pună în practică programul de guvernare care ar îngreuna situația multinaționalelor.

Cred că sunt destul dovezi încât oamenii să-și facă o părere despre și să înțeleagă faptul că miza este cu totul alta. În plus, alături de protestatari au fost văzuți și șefi de multinaționale. Asta ca să fie și mai clar…