V-ați întrebat vreodată unde se găsesc oare cei mai frumoși câini cane corso?   Sau v-ați întrebat care sunt motivele pentru care un câine cane corso ar trebui să fie cumpărat dintr-un loc care reprezintă încredere? Sunt întrebări esențiale atunci când vreți să vă achiziționați un prieten, și nu unul oarecare, ci un câine cane corso, venit din surse sigure și care să se potrivească 100% cu standardul rasei. Ăsta e lucrul pe care familia Moldovan îl respectă cu strictețe, pentru că își doresc să ofere clienților niște câini adevărați în toată regula. Veți zice că poate există și alte locații cu aceleași servicii sigure, noi nu zicem că nu, însă în Mogoșoaia s-a dus vestea că Uranus Nobile Corso și multe alte exemplare ca și el sunt niște câini campioni, deși au multe titluri la activ, aceștia nu au făcut un scop din asta. Tot ceea ce și-au dorit să facă a fost să crească, să îngrijească și să ofere o rasă de câini cane corso conform standardului.

13900719_1218426151524325_696204009_nCanisa Nobila Corso di Mogoșoaia se află în comuna Mogoșoaia din județul Ilfov, în apropiere de București și este deținută de familia Moldovan. Având un istoric exemplar, noi vă putem spune că fiecare membru din canisa deținută de familia Moldovan se ocupă cu desăvârșire ca acești cane corso pui să aibă o creștere sănătoasă și să fie îngrijiți corespunzător. În canisa lor nu au foarte multe exemplare, doar aproximativ 10-15, iar asta denotă că sunt capabili să acorde atenția și îngrijirea de care are nevoie orice câine ca acei cane corso pui să fie îngrijiți și să iasă din ei câini echilibrați psihic, blânzi cu toți copiii, extrem de prietenoși cu străinii ( atunci când se află familia Moldovan de față) și astfel își ating scopul de a produce câini de înaltă calitate pentru cei care vor la casă un adevărat prieten prin preajmă.

Citeste si...  Un serviciu de inchirieri masini cu adevarat revolutionar

 

Pentru că vorbeam despre standardele acestei rase, precizăm că standardele sunt concepute de cei de la Federația Chinologică din România, precum și cele stabilite de Societatea Crescătorilor Amatori de Cane Corso Italiano. Iar ei s-au obligat să le respecte! Dacă vă doriți să aflați mai multe detalii despre cane corso pui și informații mai detaliate despre cum sunt crescuți și care este mediul lor de viață, cum sunt educați, cum sunt femelele și masculii sau ce titluri au obținut, vă rugăm să accesați www.cane-corso.info!

Din Canisa lor face parte atât: Uranus Nobile Corso di Mogoșoaia, Unica Nobile Corso di Mogoșoaia, Victorius Di Re Manfredi di Mogoșoaia, Tahir Nobile Corso di Mogoșoaia, King Jay di Mogoșoaia, Duce Nobile Corso di Mogoșoaia și mulți alții care au câștigat titlurile de campioni în România.

 

P.S: Canisa Nobile Corso di Mogoșoaia, în viitorul apropiat (aproximativ 2 săptămâni) vor avea spre vânzare câteva exemplare cane corso pui ce vă pot aduce fericirea pe chipurile voastre și căldură în familiile voastre. Toate exemplarele de câini vândute de canisa Nobile Corso di Mogoșoaia au pedigree și corespund standardelor rasei. Dacă doriți mai multe informații, să cumpărați sau să rezervați un pui, puteți să îl contactați personal pe Alex Moldovan pe adresele următoare: Alex Moldovan, Mobil: +40726011789  Facebook :  Cane Corso di MogoșoaiaWebsite: www.cane-corso.infoCanisă exclusiv dedicată pentru câinii din rasa Italian Cane Corso.