Viorica Dăncilă l-a numit, miercuri, pe Alexandru Georgescu, în funcţia de conducere de inspector general adjunct antifraudă al Direcţiei generale antifraudă fiscală din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală. Premierul l-a eliberat, totodată, din această funcţie pe Marius Niţu.

„La data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Niţu Marius-Viorel se eliberează din funcţia de conducere de inspector general adjunct antifraudă al Direcţiei generale antifraudă fiscală din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală”, prevede decizia premierului, publicată în Monitorul Oficial.

O altă decizie publicată în M.O prevede numirea lui Alexandru Georgescu în funcţia de inspector general al Direcţiei antifraudă.

„Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Teodor-Alexandru Georgescu se numeşte în funcţia publică de conducere de inspector general adjunct antifraudă al Direcţiei generale antifraudă fiscală din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală”, se mai arată în decizia şefului Exedcutivului.

Citeste si...
Dosarul Colectiv, pe masa judecătorilor Tribunalului București