De cand a plecat din tara, Nikita se simte alt om, nu ii mai place in Romania si nici nu se gandeste sa isi aduca fiica aici

Mihaela IspasDupa ce a spurcat toate canapele de pe la emisiunile de divertisment, Nikita (38) a decis sa plece din tara acum 3 ani de zile si s-a stabilit in Spania. Acolo, sustine blonda cu kilograme in exces, ca duce un trai linistit, isi creste fiica, in varsta de 4 ani in siguranta, primeste educatia de care are nevoie si desigur, sta departe de scandalurile mondene din Romania.

Nikita, pe numele adevarat Mihaela Ispas, locuieste acum in Malaga si a declarat presei ca nici nu se gandeste sa isi aduc fiica inapoi in tara. In Spania isi duce fiica la o gradinita destul de scumpa, dar macar primeste educatia potrivita.

„Ma costa o avere gradinita Cristinei Mihaela, aici, in Malaga, insa merita. Merita sa traiasca decent, sa nu fie nevoita sa faca ce am facut eu, lucruri de care mi-e rusine. Copilul meu vorbeste spaniola si nu-mi doresc sa vina vreodata in Romania. Pentru asta lupt acum.”, a declarat Nikita.

 

 

Citeste si...
Victor Ponta este favorit pentru câştigarea alegerilor de duminică

1 COMENTARIU

  1. oare crede cineva ca e scirba de tara ei?????minciuni,.,.,.doar nu doreste sa afle copilul cum a fost batuta in tara in timp ce locuia la piata sudului,.,.,..asa ca sa adeverit cele spuse de mine ca batea fata la 3 luni,.,.,.a fost arestata pt cel mai josnic lucru din lume ,.,.cine are posibilitatea sa vada rechizitoriu,.magistratilor din MALAGA,.,.,.pina la 18 ani nu are voie sa ea fata,.,.,.pentru rele tratamente aplicate minorei,.,.,.urit foarte urit,.,.mai ales ca a scoso cu acte false din tara,.,.,.ride si acum de procurori ca nare cei face ca a dus pe unii acolo la notariat,.si sau dat drept altcineva in locul meu,.,.orcum mai are un pic si o haleste procurorii,.,..,minte ca are al 2lea copil,.,.,.nare decit pe fiimea CHRISTIANA,.,.si doar 4 poze plus una,.,.,.de la fiecare onomastica a copilei atit permite legea acolo so scoata de ziua ei afara din centru,.,.,.,.,.,.minte ca plateste o avere,.,.na crescuto cunimic pe fiimea decit, 3 luni dintre care a stat mult timp si cu mine,.,.,.vai de ea cind o creste fiimea mare,.,.o sai arate cineva pe leptop sau internet,.,.minciunile ei..bataeaia care io dadea zilnic copilei,,.,.sint martori vecinii din piata sudului,.,.,.asa ca cine vrea sa vada un adevar il vede,.,.,.mai ales arestarea ei,.,.ca ea dat un pumn in fata,.,.rusine sati fie MIHAELA,.,.,.SAU NIKITO CUM TE STIE LUMEA PE STICLA,..,.,.DACA AI CEVA DE COMENTAT Si nuti convine adevarul,..,.,dobancristi@yahoo.com meylul meu,.,.rusine ca miai batut fata si ai privato de tata,.,.chiar daca eu sint insurat,.acum nu ma deranja niciodata sai duc la fata cele necesare,.,.rusine,.,.daca stii cei aia
    ,,.

Comments are closed.