Candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan susține că acuzaţiile pe care i le aduce Gabriela Firea, primarul în funcţie, că „revarsă râuri de minciuni, invenţii absurde şi elucubraţii”. „Aflăm că bucureştenii au avut apă caldă şi, dacă nu au avut, e vina lui Klaus Iohannis şi a tuturor guvernelor, iar despre mine puteţi afla că am terorizat un oraş întreg”, a afirmat Nicuşor Dan.

Nicuşor Dan susține că cu elicopterul pregătit şi Primăria închisă de azi până duminică, Elena Ceauşescu lansează ultimele fake-news-uri pentru Bucureşti.

Chiar în aceste momente, în disperarea de final de campanie, într-o emisiune de televiziune, cabinetul numărul doi în PSD, Gabriela Firea, revarsă râuri de minciuni, invenţii absurde şi elucubraţii într-un spectacol al fabulaţiei absolute”, a scris, joi seară, pe Facebook, Nicuşor Dan.

El a făcut referire şi la problemele legate de furnizarea apei calde în Capitală.

„Aflăm că bucureştenii au avut apă caldă şi, dacă nu au avut, e vina lui Klaus Iohannis şi a tuturor guvernelor, iar despre mine puteţi afla că am terorizat un oraş întreg”, a afirmat Nicuşor Dan, menţionând că în emisiunea respectivă au fost reluate „pasaje dintr-o dezbatere electorală din 2016, fără a specifica pe ecran anul în care se desfăşura”.

„Nu există decât o soluţie să scăpăm de această mascaradă continuă, de această farsă grotescă fără limite: votul de peste 2 zile. Altfel, Caracatiţa de Voluntari, Firea-Pandele va continua să subjuge orasul şi să-l distrugă”, a adăugat Dan.


Citeste si...
PNL susţine că nu suntem în Schengen din vina PSD. Carmen Dan nu a discutat, niciodată, la JAI, acest subiect