Nicușor Dan și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei, acesta afirmând că vrea ca Bucureștiul să își schimbe fața în timpul mandatului său. L-au însoțit președintele USR, Dan Barna, și președintele PNL, Ludovic Orban. Dan a ținut o scurtă conferință de presă în care a atacat-o pe Gabriela Firea și a expus câteva obiectivele pe care vrea să realizeze în cazul în care va fi ales primar general al Capitalei.

Nicușor Dan și-a depus candidatura la Primaria Capitalei la esire de la BEC le mulțumit zecilor de mii de bucureșteni care au semnat, vreau să le mulțumesc voluntarilor și de la PNL și USR PLUS care au stat în stradă pentru a colecta semnăturile. Vreau să le mulțumesc celor care au strâns semnături și acum 4 și 8 ani pentru mine, oamenilor care au donat, artiștilor care au contribuit.

Nicusor Dan și-a depus candidatura la Primaria Capitalei. Primul lucru, pe care la făcut a atacat-o pe Firea

Campania asta e de fapt campania miilor de bucuresteni care vor ca administrația să fie una de bun simț, care lucrează pentru ei și nu vor să fie una care minte. E o campanie pentru mamele care vor să aibă loc cu căruciorul pe stradă și dacă semnalează o defecțiune la un loc de joacă să fie reparată, e o campanie pentru familiile tinere, persoanele în vârstă, pentru persoanele cu handicap, e o campanie pentru oamenii de afaceri.

Vreau să mulțumesc PNL și USR PLUS pentru că susțin candidatura mea, pentru că au înțeles mesajul bucureștenilor care le-au transmis ne-am săturat de administrația PSD, uniți-vă…

Înțeleg că primarul în funcție și-a depus azi candidatura. Mă întreb, cum poți să vii să ceri un nou mandat când tu ai dus orașul ăsta în faliment? Cum poți să vii să ceri asta?, când în 4 ani n-ai fost în stare să cumperi un tramvai, deși aveai fonduri europene pentru asta.

Își închipuie primarul în funcție că vine să ceară un nou mandat și se bazează pe zecile de milioane pe care le-a dat în publicitate pentru a crea bucureștenilor o imagine falsă despre orașul în care locuiesc. Eu cer bucureștenilor să iasă la vot în număr mare, să dovedească că bucureștenii nu pot fi păcăliți.

Suntem într-o situație paradoxală. Aici în București avem firme care crează inteligență artificială, cream un PIB pe cap de locuitor mai mare decât media din UE. Noi suntem creativi și muncitori și cu o administrație care să fie de partea noastră putem face orașul de care să fim cu toții mândri.

Putem să rezolvăm problema poluării din București, trebuie să facem noi spații verzi, nu ca actuala administrație… Putem să rezolvăm problema termoficării, putem să luăm bani europeni, putem să facem din București un oraș prietenos cu copiii, putem face un centru regional în tehnologie, putem să facem un București din care să fim mândri și din care copiii noștri să nu vrea să plece și vă mărturisesc că pe această ultimă chestiune am un interes personal…


Citeste si...
Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la meteorologi - Cum va fi vremea în acest weekend