Nicuşor Dan candidatul dreptei la alegerile pentru Primăria Capitalei, a precizat, miercuri, că cel mai mare oraș din România este unul „Umilit”.

Nicușor Dan, candidatul dreptei la Primăria Capitalei spune că avem un București afectat de probleme, un oraș în care întâlnești la tot pasul ceva care nu merge, ceva degradat, neîngrijit sau abandonat.

Nicuşor Dan candidatul dreptei promite o administraţie locală sănătoasă care va lucra pentru cetateni Capitalei

Orașul trebuie să se vadă așa cum este, iar astfel de nereguli trebuie semnalate și cunoscute, pentru ca apoi să fie îndreptate.

A fost lansat site-ul „București Umilit”

Pentru că primarul în funcție prezintă bucureștenilor, pe banii noștri, o realitate contrafăcută, am lansat, împreună cu partenerii din Partidul Naţional Liberal și Uniunea Salvați România – USR , site-ul https://bucurestiumilit.ro/, unde bucureștenii pot semnala problemele din cartierul lor, de pe strada lor, adică lucrurile pe care administrația Firea-PSD ar fi trebuit să le rezolve, dar n-a făcut-o”, a anunțat, miercuri, pe Facebook, Nicușor Dan.

Acesta mai spune că vrea să transforme Capitală în „Noul București”.

„Vrem să dăm în această campanie electorală o imagine reală a Bucureștiului, așa cum îl văd cetățenii. Iar în momentul în care vom merge la Primărie, vom rezolva acele probleme punctuale, pe care oamenii ni le-au semnalat.

Cu ajutorul vostru, al locuitorilor Capitalei, vom trece de la un București Umilit la Noul București, un oraș care lucrează pentru cetățenii săi, un oraș în care problemele oamenilor vor fi rezolvate”, a mai anunțat Nicușor Dan.


Citeste si...
Primăria Capitalei reacţionează după ce Gabriela Firea a fost atacată tendetios de nişte politicieni iresponsbili

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.