Niculae Bădălău, ministrul Economiei şi preşedinte PSD Giurgiu, reacţionează după ce un deputat din filiala pe care o conduce a anunţat că demisionează din partid. Bădălău îl acuză pe deputatul Andrei Alexandru că nu a avut tăria de caracter să facă faţă obligaţiilor faţă de electorat.

„Am luat act de decizia unui coleg parlamentar mai tânăr din județul Giurgiu.

Nu vreau să comentez gestul fostului meu coleg. Mă rezum la a spune că acesta a plecat din PSD, la fel de ușor cum a plecat din PNL. Cine are urechi de auzit, va auzi.

Bădălău nu recunoaste realitatea dă de inteles că traseistii ar fi evadatii din PSD

Țin minte că în urmă cu doar câțiva ani, la Giurgiu PSD era o organizație șubredă, partidul avea un singur parlamentar și doar o mână de primari. Prin muncă multă am reușit să pun bazele unei echipe tinere, pentru care am făcut tot ce am putut pentru a le înlesni doleanțele și pentru a-i ajuta să prindă aripi din punct de vedere politic. În timp, am reușit ca, în Giurgiu, să avem 5 din 6 parlamentari de la PSD. Mai mult, am reușit să promovez miniștri în posturi cheie pentru dezvoltarea României.

Votul și încrederea acordată de către cetățenii județului Giurgiu ar fi trebuit să ne onoreze și să ne oblige pe toți. Toți votanții și întreaga echipă PSD Giurgiu au fost, trup și suflet, alături de parlamentarii PSD din județ. Din păcate, nu toată lumea reușește să aibă tăria de caracter pentru a face față acestor obligații pe care le avem față de cei care ne susțin, iar unii clachează, din diferite motive.

Citeste si...  Niculae Bădălău confirmă că A TRĂDAT tabăra puciștilor: Detaliază de ce au fugit toți de lângă Gabriela Firea

Bădălău nu recunoaste realitatea dă de inteles că traseistii ar fi evadatii din PSD

Niculae Bădălău rămân optimist și încrezător, atât în echipa PSD Giurgiu, cât și în capacitatea PSD de a se ridica la nivelul provocărilor și de a guverna în folosul României și în beneficiul românilor. Chiar în aceste zile, dezbatem în Parlament, cel mai ambițios și mai orientat spre dezvoltare și prosperitate buget din ultimii ani.

Bădălău nu recunoaste realitatea dă de inteles că traseistii ar fi evadatii din PSD

Acestea sunt subiectele care ar trebui să facă interesul demnitarilor aleși ai cetățenilor români: măsurile și programele care pot să aducă un plus în veniturile oamenilor, care pot să crească nivelul de trai și care să aducă dezvoltare”, scrie Niculae Bădălău pe Facebook.

Deputatul PSD de Giurgiu Andrei Alexandru a anunțat, luni, că a părăsit partidul, urmând a deveni parlamentar neafiliat. Acesta a acuzat PSD Giurgiu că face „o politică dominată de interese personale și de grup – în detrimentul celor ale alegătorilor -, de trădări și jocuri la două capete, de marginalizare a celor care nu erau de acord cu direcția în care se îndreptă” filiala.