„Prinţişorul” s-ar fi iubit cu o artistă de la noi, care îi încasa din plin pumnii

1pp

Legenda spune că Nicu Ceaușescu era un tip timid, însă a fi avut mare priză la femei. Fiul dictatorilor Elena și Nicolae Ceaușescu s-a iubit cu mai multe cântărețe de la noi, una dintre ele fiind Janina Matei, una dintre cele mai frumoase cântărețe din România ale anilor 80.

Povestea lor de dragoste a fost de notorietate și a stârnit fel de fel de discuții. Deși, tânărul Nicu Ceaușescu era îndrăgostit până peste cap de frumoasa artistă, se pare că soții Ceaușescu nu au agreat relația fiului lor cu cântăreața. De altfel, gelozia dictatoarei era arhicunoscută. Legenda vremii mai spune că aceasta nu le-a iubit pe niciuna din femeile din viața fiului ei.

5

„Prințișorul” era topit după ea şi venea adesea să o vadă la Barul Melody, unde aceasta cânta. Zvonurile, care erau în floare la acea vreme, spun că fiul dictatorilor ar fi avut o relație pasională cu Janina Matei. Era gelos și de multe ori se certau crunt pe această temă.

Bârfele au mers până acolo, încât s-a spus că fiul dictatorului, când se înfuria era extrem de violent, inclusiv cu partenerele sale de viață și că i-ar fi aplicat Janinei câteva corecții fizice. Adevăr sau simple bârfe? Se mai spune că relația lor a fost una scurtă, dar intensă și s-a rupt, în momentul în care a cântăreața a părăsit țara.

hh5

Janina Matei s-a stabilit în Italia, dar a renunțat la cariera artistică. Publicul din România a avut bucuria să o revadă pe Jeanina Matei la emisiunea „Acces Direct”, după aproape 30 de ani. „Vin de două, trei ori pe an acasă şi merg la Craiova, la mama mea. Primul drum acolo este… În Italia m-am specializat în anumite lucruri. După câţiva ani, am intrat în afaceri. Nu mai cânt în Italia”, a declarat Janina Matei în urmă cu trei ani la Antena 1.

Aceasta a vorbit și despre relația cu Nicu Ceauşescu. „Au fost clipe frumoase şi ca tot ceea ce e frumos, trece. Nu se poate şti dacă am fost marea lui dragoste. Ce e în sufletul unui om nu se ştie niciodată”, a mai mărturisit cântăreața. „Prințișorul” a mai trăit povești de dragoste palpitante și cu Donca Mizil (sora lui Serghei Mizil), Nadia Comăneci şi Daniela Vlădescu.

 

Citeste si...  Avertizare meteo: după caniculă, POTOP! Vijelii, ploi torenţiale şi grindină, de duminică