Nicolo Zaniolo – mijlocaș AS Roma – tocmai a aflat că fosta lui parteneră, Sara Scaperrotta, este însărcinată. La scurt timp după ce a intrat într-o relație cu modelul Mădălina Ghenea, fotbalistul a confirmat zvonurile.

Nicolo Zaniolo – mijlocaș AS Roma „Mi-am dorit o familie în timpul fostei mele relații, recunosc, dar ulterior nu ne-am înțeles și am decis să ne separăm. Când mi-a spus despre sarcină, am fost foarte sincer și i-am transmis că nu sunt pregătit.

Dar ea a decis să continue, o decizie pe care o respect. Chiar dacă nu mai sunt într-o relație cu ea, îmi asum total responsabilitatea de tată”, a scris Zaniolo pe Instagram.

Marco Borriello a spus tot: de ce nu a mers relația cu superba Mădălina Ghenea
Marco Borriello (38 de ani) a dezvăluit de ce nu a mers relația cu actrița Mădălina Ghenea (32), cu care s-a iubit în urmă cu câțiva ani. În prezent, fostul fotbalist italian se iubește cu fotomodelul Sofia Resing, cu 10 ani mai tânără decât el, însă în urmă cu câțiva ani, acesta a format un cuplu cu românca Mădălina Ghenea. Idila lor s-a stins rapid, iar la aproximativ 7 ani de la acel moment, Marco a dezvăluit de ce.


Citeste si...
VIDEO+FOTO: Madalina Ghenea, complet goala in scene de sex