Vedeta şi-a luat soţul şi au „evadat” în Dubai

nicoleta-luciu-moschee-abu-dhabi-1

Nicoleta Luciu a petrecut cinci zile de vis in Dubai, alaturi de sotul ei, Zsolt Csergo. A vizitat locuri de vis si s-a relaxat, mai ales ca si-a lasat cei patru copii acasa in grija bonelor.

nicoleta-luciu-dubai-1

Nicoleta Luciu se pregateste sa revina in muzica, avand gata cateva piese pe care le va lansa in aceasta primavara. Insa pana atunci si-a alocat cinci zile de vacanta alaturi de sotul ei.

nicoleta-luciu-moschee-abu-dhabi-sot

Au ales ca destinatie Dubai, insa au vizitat si alt emirat, ajungand si la Abu-Dhabi la marea moschee Sheykh Zayed. Pentru a intra in lacasul sfant, de o frumusete orbitoare, bruneta si-a acoperit trupul si parul cu vesminte traditionale, asa cum prevad regulile.

nicoleta-luciu-dubai-acvariu

In Dubai, Nicoleta si Zsolt au luat cina la etajul 122 din cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa, au vizitat Burj al Arab, au facut shopping in imensele mall-uri din oras precum si un imens acvariu.

nicoleta-luciu-moschee-abu-dhabii

In acest timp, copiii lor au ramas acasa. Zsolt Jr a reluat cursurile scolii la care invata, iar tripletii au revenit la gradinita Rio la care au fost inscrisi.

nicoleta-luciu-dubai

Citeste si...
Groaznic! Era să rămână fără păr!