In ultimii ani, Luciu a avut fluctuatii mari de greutate, slabind si ingrasandu-se cate 40 de kilograme dupa fiecare nastere. Tocmai de aceea, ea a ajuns sa aiba probleme de sanatate, dar si sa-i fie imposibil sa mai dea jos surplusul de greutate.

61525997

Este considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania iar, de-a lungul anilor, Nicoleta Luciu a tinut cu dintii de aceasta titulatura. Tocmai de aceea, imediat dupa ce l-a nascut pe primul sau fiu. Zsolt Jr, bruneta a tinut un regim draconic, reusind sa dea jos cele 40 de kilograme acumulate in timpul sarcinii. Acelasi lucru s-a intamplat si dupa ce a nascut tripletii, reusind sa revina la forme demne de un manechin intr-un timp scurt. Toate aceste diete, la care s-au adunat efortul depus, noptile nedormite, stresul si diverse ceaiuri de slabit, i-au dat Nicoletei organismul peste cap.

Aflata la Miercurea Ciuc, acolo unde s-a mutat alaturi de copii si de sot de cateva luni, fosta prezentatoare TV face eforturi disperate pentru a slabi, dupa ce a luat cateva kilograme bune in greutate.

Din pacate, insa, nimic nu pare sa isi mai faca efectul, asa ca Nicoleta a decis sa dea o fuga la Bucuresti,  pentru a merge la medic: „Se pare ca are ceva probleme cu tiroida, iar asta din cauza stresului si a dietelor pe care le-a tinut toata viata. Problemele nu sunt grave, numai ca trebuie sa mai faca un set de analize si sa urmeze un tratament cu medicamente.

61585981

Pe ea au dat-o rau peste cap si medicamentele acelea puternice pentru problemele pe care le-a avut cu tenul. Acum face mult sport si incearca sa stea mai linistita, sa se relaxeze”, a declarat un apropiat al Nicoletei Luciu, pentru CANCAN.ro.

Citeste si...
Nicoleta Luciu fura bani de la mama sa