Cu ce au emoţionat-o tripleţii pe vedetă, de Ziua Mamei?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nicoleta Luciu a urmarit cu lacrimi in ochi serbarea la care au participat tripletii sai, la gradinita Rio, si a primit cu bucurie cadourile pe care acestia le-au confectionat. Trei felicitari personalizate.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La serbare a asistat si mama lor care i-a urmarit cu lacrimi in ochi de emotie si i-a filmat cu telefonul mobil. Karoly, Kim si Kevin au cantat si au dansat, alaturi de colegii lor, pe Monkey Funky (Corina) si Macarena, la ultima piesa intrand si mamele lor in ringul de dans.

Kim, Kevin si Karoly au surprins-o apoi pe Nicoleta cu flori si felicitari personalizare. Au realizat, alaturi de educatoarele lor, felicitari in limba engleza, pe care era scris “Mother, you mean the world to me”, pe care au lipit cate o poza cu ei. “Va iubeste mama mult!”, le-a spus vedeta micutilor luandu-i in brate.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La grădiniţă, Kim, Kevin si Karoly au parte frecvent de astfel de activitati educative. Pe langa cursuri de pictura, de desen, micutii invata poezii, primele cuvinte in limba engleza, dar si jocuri educative, cum a fost cazul orei de gatit briose de luna trecuta.

Citeste si...  Bayern Munchen a invins Borussia Dortmund cu 2-1