Vedeta ar face orice pentru părintele ei, doar dacă acesta se lasă de băutură

 Luciu 9

Nicoleta Luciu isi doreste enorm sa isi ajute tatal sa se lase de bautura. Barbatul este dependent de alcool de cand ea era mica, iar asta i-a marcat toata viata.

Din acaestă cauză, Nicoleta Luciu evita orice intalnire cu el, iar tripletii ei nu il cunosc. Acest lucru s-ar putea schimba daca barbatul ar inceta sa mai bea timp de sase luni si ar accepta sa isi schimbe viata.

Vedeta este hotarata sa-l ia la ea acasa daca el va scapa, intr-un final, de patima pentru bautura. „Am vorbit aseara cu tatal meu, m-a intrebat de ce am venit la tine in emisiune si nu l-am anuntat. Nu mi-a reprosat nimic, pentru ca eu nu vorbesc urat despre el.

Luciu 7

Vorbesc despre el in primul rand pentru ca vreau sa il ajut. Vreau sa imi vada copii, sa nu mai consume alcool. I-am spus ca daca nu se atinge de alcool 6 luni il iau acasa. Imi doresc sa se lase de viciul asta, isi pune viata in pericol. Nu o sa apuce sa-si vada nepotii mari, nu o sa le danseze la nunta pentru ca se poate intampla inevitabilul. El mi se pare acum o grija in plus, un al 5-lea copil. Se poate intampla orice cu el, la un moment dat ii va ceda un organ”, a declarat Nicoleta Luciu pentru emisiunea „La Maruta”.

„Era tensiune in casa, era scandal, se tranteau usi, geamuri. Eu nu am mancat bataie, dar mama mai lua cate o palma. Nu il pot interna la dezalcoolizare fara semnatura lui, iar la psiholog nu cred ca vrea sa mearga. Acum cateva luni s-a lasat de baut dupa ce i-a spus un medic ca va muri daca continua asa. Atunci nu a mai baut cateva luni si era un om extraordinar. Mergeam cu el la mall, ma bazam pe el…”, a continuat ea.

Totusi, la insistentele doctorului Monica Pop, Nicoleta Luciu a marturisit ca va incerca sa-l convinga pe barbat sa mearga la un psiholog, ca o ultima incercare de a-l face sa nu mai bea.

Citeste si...  În căutarea consolării, Mircea Solcanu a fugit în Italia!