Nicole Cherry are parte din nou de momente de bucurie de când are un nou iubit cu care pare foarte fericită. Artista a publicat o fotografie în care este foarte apropiată de un băiat care pare să fie noul ei iubit cdare o face să zâmbească cu buzele până la urechi.

Nicole Cherry a avut parte de câteva experiențe neplăcute în utlimele ei relații și și-a promis cănu vea sa mai sufere niciodata pentru un barbat. Dar acum, Nicole Cherry este pregătită să iubească iar și băiatul pe care l-a ales nu este unul din lumea mondenă.

Florin Popa este noul iubit al artistei Foto Instagram

Nu se cunosc încă foarte multe detalii despre relația celor doi, ori informații cu privire la băiatul care o face fericită, însă fotografia pe care ea a publicat-o pe rețelele de socializare, ne face să credem că se simte foarte iubită.

Citeste si...  Elena de la Mandinga a dat cu popoul de pământ!

Cine este noul iubit al lui Nicole Cherry

Florin Popa este cel care o face pe Nicole Cherry fericită, cei doi s-au fotografiat împreună în vacanță și au făcut publică imaginea. Florin Popa nu face parte din lumea mondenă, dar acest aspect nu o deranjează sub nicio formă pe tânăra cântăreața.

Nicole Cherry și-a făcut un nou iubit Foto Instagram

„Fericirea stă bine pe noi”, a fost mesajul pe care l-a scris ea pe rețelele de socializare.