Cazarea este unul dintre cele mai importante detalii ce trebuie avut în vedere în momentul în care este planificată vacanța. Locul pe care îl alegi pentru cazare trebuie ales cu foarte mare atenție pentru că acesta joacă un rol important în modul în care te vei simți în timpul vacanței. Unul dintre obiectivele vacanței este odihna și relaxarea. Aceste două obiective nu pot fi atinse în cazul în care locul de cazare nu îndeplinește anumite condiții. Pentru a putea spune despre o locație de cazare că este alegerea perfectă aceasta trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

 • Trebuie să fie situată într-o zonă plăcută, intimă și liniștită pentru a putea oferi confortul necesar unei bune odihne.

 • Personalul care lucrează în cadrul spațiului de cazare trebuie să fie foarte amabil, să ofere toate informațiile cerute pe timpul șederii în respectiva locație și să rezolve prompt toate solicitările venite din partea oaspeților.

 • Spațiul de cazare trebuie să facă parte dintr-un resort de lux. Acesta trebuie să pună la dispoziția clienților un restaurant, spa, piscină, salon de masaj, saună, etc. Totul trebuie să fie realizat într-un mod cât mai elegant pentru ca persoanele cazate să se simtă cât mai bine primiți și cât mai confortabil.

 • Mâncarea trebuie să fie cât mai gustoasă și cât mai variată.

New Lebada Resort este locul perfect pentru o cazare așa cum doar în filme ai mai văzut

Situat în inima rezervației naturale a Deltei, pe brațul Sulina, la intersecția cu dunărea Veche în satul Crișan, la mila 13,5, resortul New Lebada Resort este locația perfectă pentru o cazare de vis. Clasat la 5 stele, acest resort îi întâmpină pe clienți cu cele mai luxoase condiții de cazare dar și de petrecere a timpului liber.

Camerele oferă condiții premium de cazare, acest lucru datorându-se mobilierului de cea mai bună calitate aflat în interiorul spațiilor de cazare. Pentru ca somnul să fie cât mai odihnitor toate camerele și apartamentele aflate în acest resort de lux sunt mobilate cu pat personalizat Lebăda Luxury Resort & SPA. Un astfel de pat oferă confortul de care avem nevoie pentru a avea un somn odihnitor, relaxant și fără dureri de spate sau dureri musculare.

Pentru a oferi momente de relaxare totală și senzații de neuitat, https://www.newlebadaresort.com/ îți pune la dispoziție un centru spa & detox foarte bine echipat. Oferirea de răsfăț a stat la baza construirii acestui centru motiv pentru care s-au luat toate măsurile necesare pentru ca, clienții să se simtă cât mai relaxați și cât mai confortabili în timpul activităților pe care le realizează în cadrul centrului spa & detox. Activitățile care pot fi realizate în cadrul centrului spa & detox apar’in\nd resort-ului de lux New Lebăda Resort sunt următoarele:

 • Masaj terapeutic și de relaxare. Masajul este una dintre cele mai populare și eficiente metode utilizate pentru a obține o stare de relaxare și pentru ai oferi corpului dar șli psihicului senzația de bine necesară pentru reîncarcarea bateriilor. Tipurile de masaj disponibile în acest centru spa sunt următoarele: masaj facial, masaj cu pietre încălzite și scrub de corp. Aceste tipuri de masaj sunt oferite pentru atingerea unei stări de bine atât din punct de vedere fizic cât și din punct de vedere psihic.

 • Saună uscată și saună umedă. Pentru un plus de plăcere și relaxare, New Lebăda Resort oferă acces gratuit la sauna uscată și la sauna umedă.

 • Sală de fitness. Plecarea în concediu nu înseamnă neaparat renunțarea la exercițiile fizice realizate într-o sală de fitness mai ales în cazul în care ești o persoană care merge la sala de fitness în mod constant. Pentru a îmbina relaxarea și voia bună cu efortul fizic, resortul pune la dispoziție o sală de fitness dotată cu aparatură de ultimă generație. În felul acesta, persoanele care doresc să nu se abată de la programul de întreținere corporală pe care îl urmează pot realiza exercițiile într-un cadru profesionist.

 • Detox. New Lebăda Resort are grijă și de sănătatea ta, nu doar de modul în care te simți din punct de vedere fizic. Pentru a putea oferi o stare de bine din toate punctele de vedere acest resort oferă și serviciul detox. Apelând la acest serviciu vei elimina toate toxinele din organism iar metabolismul va fi stimulat pentru a putea funcționa mai bine.

New Lebăda Resort nu pune la dispoziția clienților doar activități de interior ci și activită de exterior pentru petrecerea timpului liber. Acestea sunt următoarele:

 • Pescuit în mediul natural. Această activitate se adresează în primul rând persoanelor care sunt pasionate de pescuit. Cu toate acestea poți încerca această activitate chiar dacă nu ești o persoană pasionată de pescuit. Pe lângă faptul că o să te distrezi încercând să pescuiești, este posibil să descoperi o nouă pasiune și un nou motiv pentru care să revii în Delta Dunării ori de câte ori este posibil.

 • Excursie la crama Rasova. Această cramă este una dintre cele mai importante crame din zonă.

 • Șah de exterior.

 • Caiac & canoe.

 • Tur cu elicopterul.

 • Experiențe culinare pe barcă.

 • Excursie la pădurea Letea.

 • Plimbări cu barca.

Concluzii

Având în vedere activitățile de relaxare pe care le oferă acest resort premium dar și locația de vis în care acesta se află se poate spune că acest resort este cea mai bună alegere care poate fi făcută pentru petrecerea unui concediu așa cum nu ai mai avut până în momentul de față.

Citeste si...
Cum să ne purtăm când vizităm alte ţări: Conversaţia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.