Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Capitală, a lovit o femeie de 51 de ani până s-a prăbușit la pământ, nervos pentru că a pierdut la păcănele . Acesta a lovit și trecătorii care au intervenit, iar polițiștii au fost nevoiți să recurgă la substanțe lacrimogene pentru a-l imobiliza.

„Nervos că a pierdut la păcănele, un bărbat de 40 de ani a snopit în bătaie un trecător și a agresat mai multe persoane. Bărbatul, deosebit de agresiv, a fost interceptat de polițiștii locali în centrul Capitalei și a fost imobilizat”, se arată într-o informare a Poliției Locale București, citată de Mediafax.

Scandalul s-a iscat luni, în jurul prânzului, la o sala de jocuri de pe Bulevardul Corneliu Coposu.

„Motivul: F.G – un bărbat de 40 de ani – pierduse la „păcănele”. Nervos, acesta s-a răzbunat: a distrus aparatul electronic, apoi a ieșit în stradă, acolo unde a început să-i agreseze pe trecători. În piața Unirii, o femeie de 51 de ani i-a căzut victimă. Agresorul a lovit-o până când aceasta s-a prăbușit pe trotuar. Câțiva trecători au strigat dupa ajutor, dar au fost amenințați sau chiar loviți de către scandalagiu”, arată Poliția Locală București.

Citeste si...  Poliția cere ajutorul populației pentru a găsi un copil de 9 ani, dispărut pe drumul dintre școală și casă

Potrivit comunicatului, la câteva minute după agresiune, bărbatul a fost depistat pe baza descrierii martorilor oculari de o patrulă din cadrul Poliției Locale a Municipiului București.

„Bărbatul a refuzat, însă, legitimarea, nu s-a oprit la somație și i-a amenințat pe polițiști. Mai mult, findcă bărbatul chiar a încercat să-i lovească pe agenții din patrula P.L.M.B, s-a recurs la folosirea substanțelor iritant lacrimogene. După încătușare, F.G a fost condus la sediul Poliției Locale București în vederea identificării și, apoi, a fost condus la sediul Secției 10 Poliție pentru continuarea cercetărilor”, mai precizeză polițiștii.

Femeia lovită a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la Spitalul Universitar de Urgență București, pentru îngrijiri medicale.

politia, locala, pacanele lacrimogene, atac bucuresti, agresiune strada