Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai a trimis o scrisoare mătuşii sale Margareta, Custodele Coroanei, în care arată că i-ar face o onoare deosebită ca ea şi unchiul lui să-i fie naşi la nunta cu Alina Maria Binder, care va avea loc în septembrie.

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai şi fost Principe al României, a vizitat luni, Catedrala Reîntregirii Neamului din Alba Iulia, în care au fost încoronaţi Regii Ferdinand şi Maria. ”Sunt foarte emoţionat, mă gândesc foarte mult la familia mea, mai ales anul acesta, nu numai pentru că este anul Centenar, ci pentru că o să mă căsătoresc în acest an şi mă gândesc la ei şi la tot ce au făcut pentru ţara noastră”, a spus Nicolae Medforth-Mills.

În ceea ce priveşte pregătirile pentru nunta care va avea loc în 30 septembrie la Sinaia, Nicolae Medforth-Mills povesteşte că în fiecare săptămână stabilesc ceva nou.

”Săptămâna trecută, am scris o scrisoare către mătuşa mea, Principesa Margareta, am întrebat dacă… ne-ar face onoarea să fie naşa şi unchiul meu să fie naşul nostru la nuntă. Şi aştept un răspuns,” a spus Nicolae Medforth-Mills. El consideră că ar fi o mare onoare, dacă rugămintea îi va fi acceptată, precizând că vor fi foarte fericiţi dacă va participa toată familia.

Fostul principe nu a putut spune câţi invitaţi va avea la nuntă, deoarece este încă prea devreme, însă vor veni prieteni din 13 ţări, dar şi ambasadori, personalităţi din corpul diplomatic şi familii regale. Nepotul Regelui Mihai nu are emoţii deocamdată, dar este sigur că în luna septembrie va fi mult mai emoţionat.

Citeste si...
Iată ce fotografie înfricoşătoare a soarelui a publicat NASA

”Oricum, e un moment foarte fericit pentru noi şi abia aşteptăm să sărbătorim împreună cu familia şi prietenii noştri”, a arătat Nicolae Medforth-Mills.

Nicolae Medforth-Mills mărturiseşte că nu prea ştie detalii despre rochia miresei, dar nici nu vrea să afle, dorind să fie o surpriză. Fostul principe a vizitat luni Catedrala Reîntregirii din Alba Iulia, în care aria şi Ferdinand au fost încoronaţi ca suverani ai României Mari. Catedrala a fost construită special pentru acest moment cu sprijinul Casei Regale.

”Fiind anul Centenarului, a fost important pentru mine să vin aici la Catedrala unde au fost încoronaţi Regele Ferdinand şi Regina Maria.”

Nicolae Medforth-Mills s-a întâlnit cu Înaltpreasfinţitul Părinte Irineu, Arhiepiscop de Alba Iulia, iar apoi a vizitat catedrala, s-a rugat şi s-a fotografiat cu mai mulţi turişti şi localnici, care i-au solicitat acest lucru. De asemenea, acesta a fost întâmpinat de mai mulţi monarhişti.

”Familia mea şi Regele Ferdinand, Regina Maria au făcut foarte mult pentru ţara noastră într-o perioadă foarte scurtă (…) Bunicul meu a fost un om deosebit, un simbol adevărat, un exemplu adevărat pentru noi şi mai ales pentru tineri. El a luat tot timpul cea mai bună decizie”, a mai spus Nicolae Medforth-Mills.

Nepotul Regelui Mihai se însoară cu Alina Maria Binder, o româncă în vârstă de 29 de ani. Lui Nicolae i-a fost retras titlul de principe şi a fost exclus din linia de succesiune la Coroana României.