Nepotul lui Adrian Năstase va fi botezat azi. Andrei a devenit tată pentru a doua oară în luna martie, iar vineri, 30 iunie, își creștinează băiețelul. Unchiul micuțului a făcut orimele declarații.Nepotul lui Adrian Năstase va fi botezat azi. Mihnea Năstase a povestit cum va decurge totul şi cât de fericiţi sunt.
Nepotul lui Adrian Năstase va fi botezat azi, la o biserică din Capitală
„O zi foarte emoţionantă. Sunt unchi şi naş în acelaşi timp. Sunt emoţionat. Este pentru mine o bucurie enormă. Naşul este cel care intră în biserică cu copilul. Nu ştiu încă toate detaliile. O să le discutăm când ajungem acolo”, a spus Mihnea Năstase la Antena Stars. „Tata este extraordinar de bucuros. Nu l-am văzut atât de bucuros de foarte mult timp. Diseară va fi o petrecere. Acum, în curând, va fi botezul, apoi petrecerea”, a mai spus el. 
Băiețelul lui Andrei s-a născut în luna martie. Anunțul a fost făcut chiar de Adrian Năstase, care, când a aflat vestea, se afla la Dezbaterea „Europa, încotro?” – eveniment organizat de europarlamentarii Norica Nicolai şi Mircea Diaconu, membri ai grupului politic Alianţa Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa din Parlamentul European.

Citeste si...
Au ales numele fetiţei! Iat-o pe Sofia Anais!