Ne minunăm de cât de adorabili şi de răsfăţaţi sunt prinţul George şi prinţesa Charlotte, din familia regală britanică, dar uite că avem şi noi exemple autohtone. Nepoţii lui Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, cuceresc inimi pe oriunde merg, iar bunicii şi părinţii nu mişcă în front în faţa micuţilor cu păr cârlionţat.

Ei sunt doar doi, au 3 ani şi 6 luni, respectiv 4 ani şi 10 luni, dar în jurul lor mişună 6 adulţi şi o bonă filipineză. Este vorba depre cei mai cunoscuţi nepoţei “prezidenţiali”, Traian junior şi Sofia Anais, copiii pe care Elena Băsescu (38 de ani) îi are cu fostul soţ, Bogdan Ionescu, alias Syda. ivorţul de acum doi ani nu a schimbat cu nimic relaţia pe care Eba şi Syda o au cu cei doi micuţi, mai mult, şi partenerii actuali ai acestora, Cătălin Gheorghe şi Maria Grigoriu au fost îndrăgiţi imediat de Sofia şi de Traian. Aşa se explică fericitul tablou de familie pe care fotoreporterii Click! l-au surprins pe litoralul românesc, cu Syda, părinţii lui, Bebe şi Sidonia Ionescu, cu iubita Maria Grigoriu, alături de micuţii Sofia şi ­Traian. În weekend, în formula mai sus amintită, cei şase au oferit un spectacol adorabil la malul mării. Vedete au fost, evident, copiii, iar adulţii au făcut ture în jurul lor, pentru a le asigura tot confortul. Bunicul Bebe s-a bălăcit în apă cu ei, le-a spălat jucăriile de nisip, bunica Sidonia a avut grijă să-i protejeze de soare, tăticul Bogdan i-a învelit în halate de baie ca să se usuce, iar frumoasa Maria le-a ţinut companie pe şezlong, la relaxare. De altfel, frumoasa şatenă ne declara încă de la începutul relaţiei ei cu Syda că-şi apreciază iubitul pentru calităţile de tătic, scrie click.ro.

Citeste si...
Ea e Mina! Fetiţa lui Horia Brenciu a împlinit 10 luni!

“Vreau să punctez faptul că relaţia noastră nu va afecta niciodată legătura dintre el şi copiii săi. Este un tată foarte bun şi responsabil şi îşi iubeşte foarte mult copiii”, ne spunea Maria Grigoriu. Dar şi în cealaltă familie, Traian şi Sofia au parte de toată atenţia. Traian Băsescu îi distrează cum ştie mai bine, Maria Băsescu îi duce la echitaţie, iar mămica Elena, alături de noul ei partener, se împart perfect între bebeluşul lor, Anastasia Maria, şi cei doi ştrengari cârlionţaţi.

EBa şi noul ei iubit au o fetiţă de o lună şi jumătate

În vara aceasta, Elena Băsescu și logodnicul ei sărbătoresc un an de relație. Mulți îl știu pe tânărul iubit al fiicei fostului președinte după porecla de ”Tomată”, însă numele lui din buletin este Cătălin Gheorghe (26 de ani).

Sursa foto: click.ro