Are 28 de ani, este bogată, are o carieră de succes în modelling şi este considerată copia fidelă a regretatei sale mătuşi, Prinţesa Diana. Kitty Spencer are însă şi un iubit care îi face toate poftele. Tânăra a fost recent fotografiată cu un milionar de 60 de ani, Michael Lewis, cu care are o relaţie din 2018.

Nepoata prinţesei Diana se iubeşte cu un milionar în vârsta de 60 de ani

Kitty Spencer şi iubitul ei mult mai în vârstă au fost surprinşi pentru prima oară împreună, de când relaţia lor a fost dezvăluită presei, în august 2018, conform dailymail.co.uk. Însă cei doi au ales să fie discreţi, atunci când părăseau un hotel exclusivist din New York, acelaşi unde Meghan Markle a avut baby shower-ul ei.

Nepoata prinţesei Diana se iubeşte cu un milionar în vârsta de 60 de ani

MIchael, care deţine compania de îmbrăcăminte Whistles, a fost cel care a părăsit primul hotelul, urmat de Kitty, îmbrăcată complet în negru. Un taxi a venit imediat, iar cei doi s-au urcat pe rând în el şi s-au făcut nevăzuţi.

Conform unui martor, MIchael a rugat-o pe Kitty să aştepte în holul hotelului până a apărut maşina. „Ambii şi-au ţinut capetele plecate şi s-au grăbit să se urce în Uber”.

Citeste si...  Rocsana Marcu este supărată că fostul primar al oraşului Giurgiu nu a vrut să-şi cunoască nepoata

Hotelul unde au fost fotografiaţi cei doi este cel mai scump din SUA: o noapte la penthouse costă 50.000 de dolari. Dar asta nu ar fi o problemă pentru Michael Lewis, care are o avere de 80 de milioane de lire. Noul iubit al lui Kitty, care e cu şase ani mai mare decât tatăl ei, Contele Spencer, are şi o casă de 19 milioane de lire în Londra, unde blonda a fost surprinsă de mai multe ori.

Kitty Spencer a făcut furori cu apariţia de la nunta lui Harry cu Meghan Markle

Kitty Spencer, la nunta regală din mai 2018
foto: AFP

Kitty s-a născut în 1990 şi a copilărit în Africa de Sud cu mama ei. A studiat filosofie, ştiinţe politice şi literatură la Universitatea din Cape Town. Ea a mai avut o relaţie amoroasă publică, cu milionarul italian Niccolo Barattieri di San Pietro, din 2014 până în 2017.

Considerată copia fidelă a regretatei sale mătuşi, Prinţesa Diana. Tânăra de 28 de ani a cucerit inimila tuturor la nunta lui Harry cu Meghan Markle, în mai 2018, când a apărut îmbrăcată într-o rochie verde, cu aplicaţii florale, semnată Dolce&Gabanna. Mai mult, ea e ambasador Bvlgari.