Avocata care oficializa afacerile cu terenuri pentru Onţanu este acuzată de procurorii DNA că a vrut să fenteze testul poligraf. Avocata Loredana Radu a cerut să fie testată de anchetatori, la audieri, dar în cele din urmă testul nu amai avut loc pentru că aceasta a fost însă prinsă că voia să înveţe să păcălească poligraful.

Avocata Loredana Radu este acuzată de complicitate la spălare de bani şi dare de mită. Aceasta a susţinut că vrea să fie testată la DNA cu testul poligraf pentru a demonstra faptul că nu minte. Anchetatorii și-au dat acordul, însă au descoperit cu trei zile înainte de testare că Loredana Radu a solicitat în arestul la domiciliu un psiholog cu care să exerseze testarea poligraf.

Citeste si...  Săptămână grea în justiție.  Dragnea și Kovesi, cele mai importante cazuri

Această întâmplare au determinat anchetatorii să o acuze de faptul că vrea să înveţe cum funcţionează un astfel de test şi cum să-l fenteze. În ziua în care avocata ar fi trebuit să fie supusă testării, Loredana Radu i-a contestat pe toţi experţii DNA şi, în cele din urma, a refuzat şi să fie testată cu poligraful, probă pe care iniţial o solicitase în apărare.