Avocata care oficializa afacerile cu terenuri pentru Onţanu este acuzată de procurorii DNA că a vrut să fenteze testul poligraf. Avocata Loredana Radu a cerut să fie testată de anchetatori, la audieri, dar în cele din urmă testul nu amai avut loc pentru că aceasta a fost însă prinsă că voia să înveţe să păcălească poligraful.

Avocata Loredana Radu este acuzată de complicitate la spălare de bani şi dare de mită. Aceasta a susţinut că vrea să fie testată la DNA cu testul poligraf pentru a demonstra faptul că nu minte. Anchetatorii și-au dat acordul, însă au descoperit cu trei zile înainte de testare că Loredana Radu a solicitat în arestul la domiciliu un psiholog cu care să exerseze testarea poligraf.

Citeste si...  Ministerul de Externe îi linişteşte pe români

Această întâmplare au determinat anchetatorii să o acuze de faptul că vrea să înveţe cum funcţionează un astfel de test şi cum să-l fenteze. În ziua în care avocata ar fi trebuit să fie supusă testării, Loredana Radu i-a contestat pe toţi experţii DNA şi, în cele din urma, a refuzat şi să fie testată cu poligraful, probă pe care iniţial o solicitase în apărare.