Nepoata în vârstă de 21 de ani a lui Cristi Borcea se lansează în muzică pe piaţa internaţională cu melodia „Tinna Latina”. Unchiul ei şi soţia acestuia, Valentina Pelinel, au susţinut-o în carieră pe tânăra care este stundentă în ultimul an la Facultatea de Drept.

Nepoata lui Cristi Borcea se lanseaziă în muzică internatională

„Maria Cristina Călin, cunoscută sub numele de scenă, TINNA LATINA, este o cântăreaţă de muzică latino din România. Aceasta este nepoata cunoscutului om de afaceri şi fost acţionar al echipei de fotbal, Dinamo, Cristian Borcea. Aceasta îşi face debutul în muzică, pe piaţa internaţională, cu piesa „Tinna Latina”, o piesă fresh, motivaţională şi pe ritmuri latino”, se arată într-un comunicat de presă.

Persoanele care au încurajat-o cel mai mult să facă muzică şi să îşi urmeze visul sunt: unchiul ei, Cristian Borcea şi soţia acestuia, Valentina Pelinel.

Citeste si...  Cu cine credeţi că şi-a început ziua Traian Băsescu?!

Tânăra în vârstă de 21 de ani este absolventa Liceului Teoretic Internaţional de Informatică Bucureşti. Aceasta a promovat Bac-ul cu media 8,86 şi este în prezent studentă în ultimul an la Facultatea de Drept.

„Pasiunea pentru muzică a început la vârsta de 11 ani, pe atunci o mare fană a trupei RBD, a Shakirei şi a muzicii latino, aceasta a început să-şi conştientizeze calităţile vocale şi la vârsta de 15 ani, s-a apucat de canto, încurajată şi remarcată de profesorii ei de la liceu, care o implicau în tot felul de proiecte şi activităţi muzicale. La vârsta de 15 ani a început să cânte în corul bisericii, balul bobocilor, concursuri şi alte evenimente”, se mai arată în comunicat.